Detall intervenció

Quatre llargs anys!

Intervenció de: pivotatomic | 16-12-2008


Doncs sí!

Ahir va fer quatre anys (més de 1.461 dies!) que vaig penjar el primer relat al web.

Des d'aquell dia (més important en la meva vida del que pugui semblar) m'han passat moltes coses (el tòpic demana ara allò de "algunes de bones, altres de nefastes"), però n'hi ha una que és indiscutible:
En aquet temps he escrit més i millor que mai en la meva vida i això, gent, us ho dec gairebé totalment a vosaltres. De manera que, faig de Rijkaard, em giro i doblo l'espinada en senyal de reconeixement.

Gràcies, gràcies, gràcies... de veritat. Per TOTES les lectures. Pels comentaris bons i pels dolents. Pel suport rebut en la majoria dels projectes que m'he aventurat a proposar. I pels amics que he fet en aquest temps.

No m'ho hauria perdut per res del món...

Ara, després de tot aquest temps, no us enganyo: Tinc la sensació de cicle acomplert. D'haver de passar pàgina. De necessitar altres coses... És un comiat? Ni de conya! Però sí el reconeixment públic del meu actual estat d'ànims davant el que ara m'ofereix la pàgina i del que jo puc oferir-li.

Però com deia aquell, todo fluye, nada permanece... De manera que ja veurem què passa. Especialment amb el tema de BCN t'estimo, que és la meva darrera aventura d'aquest tipus i que US RECORDO ALS QUE ENCARA FALTEU, te la data límit de recepció d'originals corregits d'aquí a quatre dies! A què espereu per donar-me feina?!

En fi, un cop més, gràcies per aquests quatre anys. Per tot el llegit i encara més, per tot el que he escrit. M'ho he passat pipa amb tot.

I, com ja és costum en la data del meu aniversari relataire, recordeu... qualsevol comentari serà benvingut!



Respostes

  • congratulations
    XvI | 16/12/2008 a les 09:21

    Jo va fer quatre anys al setembre (com passa el temps) tot i que la meva aportació/participació a RC ha estat molt més discreta que la teva.

    Un plaer llegir-te
    salutacions
    Xavier(XvI)
  • Per molts anys!
    gypsy | 16/12/2008 a les 09:25

    de tu i de tot el que has fet per aquest web. Sense tu ni d'altres com tu que s'han implicat moltísssim, RC, no seria el que és.
    A mi m'han engrescat tots els projectes que has impulsat, projectes que sempre donen il·lusió, al marge de si ets participant o no. Hi ha una mena d'alegria col·lectiva quan algú engega quelcom per dur-ho a bon port. Jo, això t'ho agraeixo.
    El que has dit em sonava a comiat. A mi no m'agraden els comiats. Potser faràs d'altres coses, però una petita part de tu sempre serà aquí i poc o molt hi trauràs el cap, per saludar, per compartir un premi, per retrobar companys...

    Com a escriptor, ja saps que t'he llegit, sempre he estat sincera i m'agrada llegir en els altres allò que jo no sóc capaç de fer. Tinc un altre tarannà literari. Visca la diversitat per enriquir-nos uns dels altres.

    Bé, un petó enorme i sort en tot el que facis. I segueix amb aquest temperament de lideratge, sense persones com tu, moltes coses deixarien de fer-se.
    És una virtut. També deus tenir defectes, com tots.

    Gràcies per tot el que has fet per RC i de retruc pels que encara hi som i els que han de venir.

    I please, no marxis del tot.


    gypsy
  • embrancar-se en una aventura...
    angie | 16/12/2008 a les 10:56

    avui en dia, és cosa de valents, ja ho saps. Estem massa pendents del que fa rodar el món, el que nosaltres de vegades no triem, i per això, obrir portes a la imaginació, a l'oci, al coneixement de noves facetes i d'altri, és sempre un enriquiment personal.
    Et felicito per aquesta valentia, que de ben segur, no serà l'última.
    Un petó!!!!!!!!

    angie
  • Que vagi molt bé, pivot, i fins aviat! n+
    foster | 16/12/2008 a les 13:33

  • Felicitacions!!! ... i molta sort amb el BCN i els propers projectes. (no+)
    F. Arnau | 16/12/2008 a les 14:50

  • RE: Gràcies pel què em pertoca i...
    Unaquimera | 16/12/2008 a les 15:05

    Quatre abraçades grans, fortes, agraides i sinceres,
    Uq
  • RE: Quatre llargs anys! No et refies massa...
    rnbonet | 16/12/2008 a les 19:38

    ...però, d'allò que dius de "cicle acomplert"/acomplit. Encara que cal fer, sempre, un pas endavant. I sempre també, gaudint, divertint-se, passant-ho de 'conya', de pm!!!
    Salut i rebolica!

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.