Foto de perfil de Xavier Alà i Aguilar

Xavier Alà i Aguilar

Barcelona,

10 Relats, 18 Comentaris
11158 Lectures
Valoració de l'autor: 9.42

Biografia:
Bufff!!! No sé si començar pel principi o pel final... En fin, serafín... Aquari del 1963, treballo com a profe de cata al Mestres (Viladecans la nuit), i he arribat a aquesta pàgina a través de l'Andrea V., l'ALUMNA/PERSONA (encantadora, magnífica, superba...) -em cau la bava, sorry...- per excel·lència ("mejorando lo presente..."), que hi té unes cosetes delicioses publicades... Lletraferit des de sempre, als meus 42 tacos estic recuperant el plaer d'escriure -tot i que mai no ho he deixat-. País de poetes, aquí en teniu un més (puah!). M'encanta el jazz, el swing, el blues, i Déu n'hi do el que es reflecteix en els meus versos... Sí, políticament incorrecte, sóc un pro-estadounidenc incorregible (alerta, els pobles no són els seus "representants"... ;-).
Ah! També m'interessa l'astrologia i l'esoterisme, en general (i suposo que també es nota als poemes...).
En narrativa, I'm sorry, la S-F (ciència-ficció) per a mi és el súmum de tot.

Quina pallissa! Ciao!

Xavi Alà

PS: M'encanta recitar poesia...

Últims relats de Xavier Alà i Aguilar

Últims comentaris de l'autor

  • Ep! Sóc el Xavi Alà... No m'atreveixo a posar el meu e-mail aquí (i no per res, sinó perquè suposo que això contravé les normes de la web...). Fem una cosa: per què no truques al Mestres, a veure si m'hi trobes i m'hi puc posar; si no, li pots deixar el teu e-mail al conserge...) Espero notícies teves... Per cert, saps que una ex-companya teva de Sant Cli... també té contes publicats aquí...? Cerca Dea a la web (a veure si endevines de qui es tracta...).

  • Hola...! Quant de temps... (dos cursos)...!!!
    Ostres, que seriosament que t'ho has pres... Recorda que, al capdavall, NOMÉS és literatura, i no pas ciència... A més, últimament estic aprenent a no prendre'm (ni prendre ningú altre...) massa seriosament... Ja em coneixes... ;-) Una abraçada del teu col·lega de lletres Xavi Alà.