Detall intervenció

RE: si cliqueu sobre la imatge, anireu a l'album, on les podreu mirar amb més calma n+

Intervenció de: Lavínia | 13-12-2010

Gràcies, Darkmann.
Ahir no em vaig poder connectar. Va ser una vetllada molt bonica!


Respostes

  • si cliqueu sobre la imatge, anireu a l'album, on les podreu mirar amb més calma n+
    Galzeran (homefosc) | 11/12/2010 a les 23:14
    • RE: si cliqueu sobre la imatge, anireu a l'album, on les podreu mirar amb més calma n+
      Lavínia | 13/12/2010 a les 18:33
      Gràcies, Darkmann.
      Ahir no em vaig poder connectar. Va ser una vetllada molt bonica!
  • Moltíssimes gràcies darkman per acostar-me la màgia que heu viscut!!!.n+
    Anna Rispau | 11/12/2010 a les 23:58
  • Jo sempre ho he dit...
    Joan Gausachs i Marí | 12/12/2010 a les 09:02


    Ferran, ets un crackovià de primera!
    • RE: Jo sempre ho he dit...
      Galzeran (homefosc) | 12/12/2010 a les 12:55
      Un Crakovià! ;-) aquesta sí que és bona! una mica teatreru sí que sóc, però no ho diguis gaire alt...
      Va ser un plaer compartir aquesta jornada tan agradable amb tots vosaltres.
  • Mercès darkman+ Crònica mistèrica.
    Misteric | 12/12/2010 a les 12:24
    Garbuix d'Enhorabones per l'Assossiació de Relataires, la seva junta, la seva Presidenta Els relataires de totes les condicions, i totes les persones que vau fer possible la festa d'ahir.

    Un llibre, sens mereixedor de ser ofert en les millors llibreries. Encara més: LLEGIT! i ben llegit. Amb un magnífic disseny de portada de Mjesús, il.lustracions d'Rbonet i la llumi el color de tots els contes infantils. Amb la consciència clara dels contes, que seveixen per a dormir els infants i per despertar, mirant de no fer tard, als adults!

    La sala de conferències de la Biblioteca Tecla Sala plena, lloc del tot idoni per les peces musicals ofertes pel trio : Anna Andreu, flauta de bec, Elisenda Masacs, flauta travessera i Maria Umbert,guitarra. Que van començar amb música barroca antiga per passar al swing barroc modern en un concert magistral. Acabant amb uns postres de Macedònia. Axí tal qual, música Macedònia amb aquest mateix nom.

    Una esplendorosa Unaquimera, vinguda expressament (tot un detall) des de les terres del Tarragonès, a recollir el premi de la Gimcama Virtual Literària ARC 2010. Ens va relatar apassionadament ( com podria ser d'altre manera) les vicissituds i por menors, amb suors i danys col.laterals inclosos; El procès intuitiu i deductiu, que la va a portar a lligar, pacient i impacientment. La cadena de proves, alegries i penalitats el.laborada amb traça ingeni per la entremaliada imaginació i sana voluntat de la relataire Osonenca TereSM.

    Despres d'un extraòrdinari discurs improvisat, que a qualsevol relataire mortal li hauria costat hores...dies potser, d'elaborar i de segur, mai amb tanta gràcia. Vam entrar a sac en la pressentació de la primera obra editatda per iniciativa de l'associació. Obra que enceta col.lecció pròpia, dintre de la editorial Meteora.

    Presentació, inigualable a càrrec, per ordre d'aparició del inigualable company Darkman, en condició d'autor pare. Arnau en condició autor fill de (aquí m'haureu d'ajudarperque em falla la memòria)Il-lia Flàvia? en condició de filla adolescent i de (help! o sento)... en condicio d'autora àvia. Perdoneu els lapsus, però poden prendre's perfectament, com una invitació a ampliar, imillorar aquesta crònica.

    El relataire Epicuri, va aprofitar que els PROPER DISSABTE, hi ha una lectura de poemes i brenar gratuït de celebració dels DEU ANYS DE LA BIBLIOTECA TECLA SALA. Per fer un crit de venjança, o millor de revantxa, per part dels poetes de relats, convidant-los a venir a llegir un. Pot ser fins i tot dos poemes, per treure dramatisme a la coneguda polèmica (alguna s'ha de crear, encara que hi hagi qui no en tingui ànims de polèmica ) entre prosistes i poetes ( si feia cap falta) cal aclarir , que a l'acte. Que convindria apuntar-se quan abans, daixò s'encarregarà en un proper comentari al fòrum l'amic Epicuri. EP! També es poden llegir relats en prosa.

    DISSABTE 18 DE DESEMBRE 18-20 HORES LECTURA DE POEMES O PROSA, PRÒPIA O AL.LIENA, DE L'AUTORQUE SIGUI AL SALÓ DE LA BIBLIOTECA TECLA SALA QUE CELEBRA EL SEU DESÉ ANNIVERSARI. AMB ACTUACIO ITAMBÉLECTURA DE RELAT DELSAXOFONISTAPEP POBLET. Ja es van apuntar sis relataires!

    Excursió per L'hospitalet amb dinar inclòs, per iniciativa i gestió (magnífica cal dir-ho) de la relataire Nuriagau. Mercès Núria!!!!. El Restaurant " La yaya" obert exclusivament per la ocasió. A on vam tenir l'oportunitat de dinar i xerrar (molt, doncs no teniem cap teclat a mà) riure i gaudir de la companyonia i els relats més personals.

    L'Epicuri em va encarregar que fes la crònica. Ell està massa ocupat amb el seu càrrec de vocal de la junta de l'associació de relataires, per cert, crec que és el vocal. Concretament la "o". Per contribuir a proporcionar una mica de misteri a la jornada.

    Amb especial salutació pel que vam conèixer en la ocassió: En Panxample, relataire de Valls expert en bandolers catalans, i companyia. L'Anna Garcia. Freia...i dels que em deixi, feu el favor d'ampliar la crònica així ens anem coneixent.

    L'associació JA compta, hores d'ara, amb cinquanta membres. Molt bé... per començar, però poquíssims per les ambicions, projectes, ganes de lletra i de gresca que el País (i nosaltres) ens mereixem. Aqui un gat aqui un gos el conte d'aquesta crònica....

    P.D. NO OBLIDEU QUE AVIAT S'ACABA EL PLAÇ DE SOL.LICITAR NÚMEROS DE LOTERIA DE L'ASSOCIACIÓ DE RELATAIRES, QUEESPODEN COMPRAR FÀCILMENT PER INTERNET!!!!
  • RE: GARBUIX D'IMATGES D'AQUEST MATÍ
    Llibre | 12/12/2010 a les 19:49

    Genial, darkman! Moltíssimes gràcies per aquest reportatge fotogràfic.

    I també per la crònica de Misteric.

  • Gràcies per aquest GARBUIX D'IMATGES, artista de la imatge!
    Unaquimera | 12/12/2010 a les 23:38

    Ja veig que domines altres arts, a més de l'escriptura...
    quin bon record, aquestes fotos!

    Gràcies!!!
    I una abraçada de les bones,
    Uq

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.