Detall intervenció

RE: RE: x kefas

Intervenció de: Concurs ARC de microrelats a la Ràdio | 04-05-2024

Ens ho estem ruminat ;-)


Respostes

  • RE: x kefas
    Concurs ARC de microrelats a la Ràdio | 03/05/2024 a les 10:18
    Però no ho farem, està clar.



    Si voleu modificar alguna cosa d'algun relat ja acceptat a concurs, si l'esborreu per tornar a publicar-lo, sense avisar-nos abans, segons les bases us auto excloureu vosaltres mateixos.
    Si us plau, tingueu una mica de consideració amb qui condueix el concurs. Gràcies.
  • RE: x kefas
    kefas | 03/05/2024 a les 12:27
    Us prego que disculpeu la meva transgressió normativa.
    És obligatori respectar les bases, jo hi visc i mal aniria si no ho fes.
    El fet de desconèixer-les no m'eximeix del seu compliment, per la qual cosa, malgrat la vostra bona disposició, us prego que l'exclogueu del concurs.
    El que si us demano és que el pengeu fora de concurs.

    També us vull demanar si coneixeu l'entitat de les desenes de milers de lectors que darrerament em complauen amb la seva fidelitat. La meva fama ha superat els límits de la galàxia relataire?

    Tots els oracles auguren que aquest serà el meu darrer relat amb què podria haver concursat.
    Amb ell he volgut retre un petit homenatge a aquesta casa, que durant vint anys ha estat refugi de lletraferits i ara sembla haver acabat el seu cicle vital. I ho he volgut fer amb l'estil pel qual se'm reconeix i que sovint costa comprendre. I fer-ho parlant des de la complaença amb què hi he estat participant. No tinc la percepció que, malgrat la minva en la participació i en l'entusiasme en fer-ho, l'etapa que conec, la dels darrers set anys, hagi estat dolenta.

    No acabo dient que tot s'arreglarà, perquè no ho crec. El que si vull és expressar el meu agraïment pel vostre esforç i dedicació per la feina feta de la qual segur que us en sentiu orgullosos, tot i les decepcions del tram final.

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.