Detall intervenció

RE: RE: Odio als meus pares!!! jo no odií el meu fill ..

Intervenció de: Joan Antoni Estades de Moncaira i Bisbal | 02-09-2005


Resposta adient i eloquent com exemple (que estaràs visquent personalment) i amb la que qualsevol persona amb dos dits de seny ha d'estar d'acord.
Els amics o amigues els triam o mos trien. Els parents, la familia NO.


Respostes

  • RE: Odio als meus pares!!!
    tramuntana | 02/09/2005 a les 18:57

    home............................................... no crec que sigui per tan dona! a mi també em prohibeixen mooooooltes coses, i moltes d'aquestes em senten fataL!! però...que hi vols fer.hi... els pares han de ser pares, aquest és el paper que els toca!

    P.D: Jo no us odio papas!!

    laura^^
  • Tranquil·la
    Ze Pequeño | 02/09/2005 a les 18:58

    Si et pares a pensar un moment, és comprensible que no et deixin anar. Ells no saben què és aquesta web. Has provat d'ensenyar-los-hi? D'explicar-los el què és i en què consisteix?

    Ells no saben amb quina mena de gent et pots trobar i, repetixo, em sembla comprensible que et diguin que no. Per què no els dius que es deixin caure per la parada que Relats posarà? Que t'acompanyin, i així els pots ensenyar el què és i el que per tu representa. De passada, també podran comprovar que no és res dolent.

    Prova d'introduir-los en les teves aficions. Ja els expliques realment el què vols? Parles amb ells amb total confiança?

    Estigues tranquil·la, i no diguis aquestes coses, que ells t'estimen, n'estic segura. I si no pots venir el dia 11, no et preocupis, que ja hi hauran més trobades!!

    Ànims, xiqueta. I si vols parlar, saps que estem aquí.

    Una abraçada.
    • Per a Salzburg!!
      Camps de Tristor | 02/09/2005 a les 19:04

      Si que saben que es aquesta web, els hi he ensenyat milers de vegades, saben que m'encanta escriure, i saben quina mena de gent hi ha. L'altre dia van conèixer a l'Aïda Carbó i segons em van dir els va caure molt bé. Saps?Es la primera amiga que tinc que els hi agrada als meus pares!!Es increible. Només veuen bé el que fa la meva germana i n'estic fins als ous parlant malament!
      • RE: Per a Salzburg!!
        Ze Pequeño | 02/09/2005 a les 19:07

        Doncs pren una mica de paciència. Segurament és que ets jove i els preocupes. Ja veuràs com amb el temps tot canviarà.

        Vinga noia, que no m'agrada veure la gent així. Aprofita aquest moment de ràbia i fes un poema. Ja veuràs com després et sents ni que sigui una miqueta millor.


  • Per cert, Camps,
    Ze Pequeño | 02/09/2005 a les 19:05

    ara marxo de la feina i no tinc internet a casa. Dilluns torno i et vull veure ben animada, d'acord?

    Au, un somrís ben gran!!

    Una abraçada.

    gemma.
  • RE: Odio als meus pares!!! jo no odií el meu fill ..
    Conxa Forteza | 02/09/2005 a les 19:16

    et podria enumerar 50 motius per odiar el meu fill de 16 anys, començant que jo cada dia m'aixec a les 19,30 per anar a fer feina i quan arrib a les 14,30 el tenc que treure a potades del llit ... que en totes les m... que baixa continuament tenc virus a l'ordinador, que amb la puta guitarra eléctrica em posa el cap com un timbal ... que quan surt de nit no puc dormir fins que torna, anar pel món amb la seva estètica i a cases d'okupas és un perill actualment, que jo em mat fent net i ell es mata embrutant ... podria continuar però són les 19 i me'n vaig a casar a fer el sopar al punky, segur que jeu al sofà o juga amb la play ....

    i així i tot no l'odií, l'estim molt ...
    • RE: RE: Odio als meus pares!!! jo no odií el meu fill ..
      foster | 02/09/2005 a les 19:23

      Hola bonica,
      si vols digues als teus pares que jo vinc, em presento, i si un cop em coneixen et deixen acompanyar-me, jo responc per tu i et torno a casa. Sense problema, de veritat.
      foster
    • RE: RE: Odio als meus pares!!! jo no odií el meu fill ..
      Joan Antoni Estades de Moncaira i Bisbal | 02/09/2005 a les 19:41

      Resposta adient i eloquent com exemple (que estaràs visquent personalment) i amb la que qualsevol persona amb dos dits de seny ha d'estar d'acord.
      Els amics o amigues els triam o mos trien. Els parents, la familia NO.
    • RE: RE: Odio als meus pares!!! jo no odií el meu fill ..
      Camps de Tristor | 02/09/2005 a les 20:10

      El teu fill te sort, al menys pot anar vestit tal i com ell vol, jo no perque als meus pares els importa mes l'estetica que no pas el que pensi o cregui la seva filla
    • RE: RE: Odio als meus pares!!! jo no odií el meu fill ..
      T. Cargol | 02/09/2005 a les 20:30

      És un sentiment poderòs que quedarà sempre present, malgrat episodis de distanciament com el que es comenta més amunt!
    • RE: RE: Odio als meus pares!!! jo no odií el meu fill ..
      marga | 02/09/2005 a les 23:01

      un aplaudiment ben fort Conxa
    • RE: Conxa...
      Thalassa | 02/09/2005 a les 23:14

      Ets el meu ídol! Quan sigui gran vull ser com tu!

      Thalassa
  • RE: Odio als meus pares!!!
    Joan Antoni Estades de Moncaira i Bisbal | 02/09/2005 a les 19:35

    Els meus ja són morts de fa 37 i 26 anys ençà.
    M'educaren en un principis conservadors i tradicionals de la qual cosa aixi com va el món a l'hora actual no'm penedesc más bé el contrari. Tenien una optica diferenta a la meva i en certa manera ,principalment, la mare exagerà la seva hiperprotecció sobre mi. Ara no els faig causants ni responsables del que al larg dels anys m'hagi pogut passar. O almenys no els faig totalment responsables. I molt menys els odio. Per odiar als meus pares puc odiar moltes més persones. Persones que ahir anaven de missa i comunió diaria i avui van d'agnostiques. Fatxes o "democrates" segons la lluna.
  • RE: Odio als meus pares!!!
    ITACA | 02/09/2005 a les 20:10

    Potser ara i moltes també penses ... Odio als meus pares, i si es cert, a mi m'ha passat moltes vegades , tenim la mateixa edat i com adolescents que som maca volem experimentar lluitar desmarcar-nos i dir ... ja tinc una certa edat i vull anar i fer això, però venen ells i diuen ... NO PAS. Moltes vegades anar a un lloc i que de cop i volta ens ho prohibeixen ens produeix ràbia i mes d'una llàgrima als ulls, qui sap també la frase : Jo amb catorze anys no feia això'' .... i nosaltres responem ,.. ''Han canviat els temps''.
    Lo millor del tema es que no tenen en conta la resposta i continuen deixant el NO per resposta.
    Saps que amiga ? A mi em passa una cosa similar a tu, el pircing, vull anar aquí amb els meus amics aquest dia, i jo tota il·lusionada ... i rassssssss NEGATIU clara ..
    Se que fot moltisim, però molt, ets molt bona nena parla amb els teus pares, ensenya-li amb la mateixa il·lusió amb que escrius els teus relats aquesta web, parla clarament amb els teus pares tranquil·lament, no et posis nerviosa.
    I sigues tu mateixa com diuen ells, parla, fes que t'escoltin.
    Molts cops per no dir tots el que passa, es que tenen por, tenen por del que ens ha pogut succeir o no quant no estem al seu costat, i després aprendràs amb ràbies i discussions, que ells t'estimen i no volen que et passi res, tenen por a que et facis gran amiga ! Fins que arribi el dia en que diguis ... com m'estimo als meus pares.
    Ells t'estimen molt, animat maquisima tot passarà.

    Clara






    • Per a Itaca
      Camps de Tristor | 02/09/2005 a les 20:19

      Tens raó amb el que em dius però es que no es pot tindre una conversa civilitzada amb els meus pares. A casa meva hi ha una dictadura pitjor que la del franquisme!Es inutil, coneixen la web, coneixen les meves ganes d'escriure, saben que em feia molta ilu aquesta trobada però nomes m'aixafen la guitarra. Només es preocupen pel que diran i n'estic cansada, farta.

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.