Detall intervenció

RE: Normalment algú contesta les preguntes del fòrum?

Intervenció de: opuscle | 07-02-2014


Gràcies Mena, per fer-me sentir viva en aquesta pàgina.

;-)


Respostes

  • RE: Normalment algú contesta les preguntes del fòrum?
    opuscle | 07/02/2014 a les 22:13

    eeooooeooeooooooo

    hi ha algúuuuu?
    • Sí que hi ha persones, moltes més de les que podríem comptar en una nit llarga..
      Mena Guiga | 07/02/2014 a les 22:17
      ...però, Opuscle, i això ofusca, l'altre tema és la participació, com tu bé exposes.

      Hi ha èpoques.Sembla ser que és una de letàrgia, d'acord amb l'estació i els temps que corren i alhora no és genèric del tot, perquè cadar relatarire és un minicosmos i fa quan pot, vol, s'inspira. Suposo, que no vull parlar en nom de ningú. Parlo per mi. Miraré de prendre part al melo, tot i que la poesia-poesia no és el que em retrata més.

      Ja ha rebotat l'eco. Eeeeeeeeeeoooooooo. Ja duus una resposta.

      Bon capde7mana.
      Mena! :-D
  • RE: Normalment algú contesta les preguntes del fòrum?
    opuscle | 07/02/2014 a les 22:25

    Gràcies Mena, per fer-me sentir viva en aquesta pàgina.

    ;-)
  • RE: Normalment algú contesta les preguntes del fòrum?
    Anthony Rain | 07/02/2014 a les 22:46
    Jo he penjat al melo i al RPV, i sembla que el clàssic es mou una mica. Encara no he posat termini, però algun dia ho hauré de fer

    És clar que sou viva, escriviu i ho notareu, ;)
  • RE: Normalment algú contesta les preguntes del fòrum?
    Anaïs | 08/02/2014 a les 19:30
    Hola!
    Bona pregunta, opuscle, jo des de que sóc per aquí que me la faig. És ben cert que ara el fòrum travessa per uns temps de poca participació, però el que sempre m'ha quedat clar és que molts llegim i no escrivim, poso aquí el meu granet de culpa en l'assumpte.
    Quan intervenia molt o més sovint, sempre em preguntava perquè hi havia gent que apareixia de sobte dient "jo no em passo gaire per aquí però he de dir..." quan hi havia algú que com tu, exposava els seus dubtes o parlava d'alguna cosa en concret, perquè pensava "com és que sap que parlem d'això si no entra a llegir?". Així doncs, el cert és que molts llegim i no escrivim. En el meu cas personal, com els hi ha passat a molts companys i companyes, amb el temps la repetició en la intervenció en els diferents reptes es converteix en tant rutinària que de vegades necessites fer "clic" i dir prou. I no perquè no estiguin bé els reptes, ni perquè n'hi hagi masses ni mal plantejats, simplement ja no és novetat i en aquest món de tants estímuls i rapideses (facebook, twitter, blogs, whattsapps, aplicacions) la gent ens anem diversificant.
    No asseguro la meva participació, però si que us asseguro que us continuo espiant, més que res per tenir al dia el meu alter ego, el "nanoreptes 2.0"!
    Un somriure,
    Anaïs

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.