Detall intervenció

Presentació a Mollet

Intervenció de: Pep Homar i Giol | 13-11-2005


Demà14 de novembre a les 20.00 tindrà lloc a la llibreria l'Illa de Mollet del Vallès la presentació del llibre Els Fills del Capità Verne, llibre escrit conjuntament per 14 membres de la SCCFF (Societat Catalana de Ciència Ficció i Fantasia) i de La caça del Meteorit de Jules Verne, tots dos editats per Pagès Editors.

La presentació anirà a càrrec de Matthew Tree i Antoni Munné Jordà i hi assistiran diversos coautors de l'obra. Entre ells jo mateix.

Tots els relataires hi sou convidats!!!!





Respostes

  • Bolet # 19 [ETAPA 1] - "Obrí la porta, va estar-se uns segons mirant aquell individu de color gris i deixà anar una única frase, quatre paraules ben dites que servirien per espantar a qui havien d'espantar, per deixar ben clara quina era la seva intenció.
    EmmaThessaM | 05/11/2006 a les 20:52


    Has trobat un bolet!


    Deixa constància de la teva troballa, penjant una resposta a AQUEST missatge i, si ets el primer, sumaràs 1 punt verd.



    Afanya't!


    Si al final de la recerca ets el qui ha sumat més punts verds, rebràs un comentari de tots els caçadors de bolets de la temporada i se t'obriran les portes d'un lloc recòndit del bosc només accessible per uns pocs privilegiats.

    Fins el 12 de novembre, suma punts verds trobant el màxim de bolets. A partir del 12...

    Estigues atent al fòrum.

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.