Detall intervenció

mmm...

Intervenció de: Pluja | 02-11-2005


Doncs jo no ho trobo cap disverat...

Imagina't que hi ha un tema del qual no en vols parlar amb ningú. Sempre que la gent enfoqui la conversa cap aquell punt, tu hauràs de dir una "mentida" o evitar-ho de totes manera... I segur que així s'arriben a les 20.

PD: Pot ser sóc jo que porta massa temps evitant temes...


Respostes

  • doncs...
    xaropdetu | 02/11/2005 a les 21:15

    jo crec que per sobreviure potser millor dir-ne menys... encara que depen també de la mentida...és com la peli aquella de mentiroso compulsivo, a vegades és necesari mentir pel bé de tots.

    petons!

    xarop
    • mmm...
      Pluja | 02/11/2005 a les 21:28

      Doncs jo no ho trobo cap disverat...

      Imagina't que hi ha un tema del qual no en vols parlar amb ningú. Sempre que la gent enfoqui la conversa cap aquell punt, tu hauràs de dir una "mentida" o evitar-ho de totes manera... I segur que així s'arriben a les 20.

      PD: Pot ser sóc jo que porta massa temps evitant temes...
      • RE: mmm...
        xaropdetu | 02/11/2005 a les 21:35

        tens raó. Es pot mirar de moltes maneres. Jo moltes vegades també evito parlar de segons quins temes.

        xarop
      • RE: mmm...
        Anònim | 03/11/2005 a les 11:33

        No creieu que es pot evitar parlar d'un tema sense mentir?
  • RE: mentides
    Jere Soler G | 02/11/2005 a les 21:40

    Jo no estic gens d'acord amb el teu profe de caste. Crec que no hi ha res més elegant que la veritat. Crec que és més important viure que sobreviure. Crec que el més important de la vida és ésser una sola cosa amb la veritat i l'honestedat. I podria dir moltes més coses.
    El teu profe de caste s'ha fet vell... per això pensa així... tu fes com jo, no et faci's vella mai... Més val morir per fidelitat a la veritat, que sobreviure per complicitat amb la mentida...
    • Hola AnNna,
      Leela | 02/11/2005 a les 22:32

      m'he llegit les respostes de tothom... i el tema sembla complicat...
      Jo, sempre que no vull parlar d'un tema intento donar a entendre que no en vull parlar, evitant intentar arribar a les mentides.
      D'altra banda, en dic de mentides (i sovint les que dic tenen precisament a veure amb temes dels què no vull parlar o que penso que pertanyen a la meva intimitat) però ho faig quan la gent és molt insistent (bàsicament perquè no tinc valor per dir-los que 'no els importa' i fer un moc!).
      Dir sempre la veritat em sembla una utopia, potser bonica, però difícil de mantenir...

      En resum, penso que una persona ha d'estar a gust amb ella mateixa, per tant dir 20 mentides al dia no em sembla gaire saludable (no pels demès perquè al cap i a la fi la gent que escolta les mentides tant se'ls en dóna -a mi personalment certes mentides tant me fan-).
      Es a dir, que això és com tot a la vida: es difícil mantenir postures radicals (i potser es poc assenyat). Tots diem alguna mentida, el tema és no fer mal als altres ni a un mateix...

      No sé si et serveix, és el meu parer....

      Petons!!!

      Leela (la tiracanyes hehehehehehe)

  • RE: mentides NO
    rnbonet | 02/11/2005 a les 22:27

    O el teu profe de "caste" és un mentirós, o va "ben arreglat" i tothom el coneix... covard i feble. O ha volgut mostrar-se "graciós". ocurrent i "intel·lectual-oïde", que de tot hi ha a la vida... Veritats com a punys, cara ben alta. I, abans de dir-ne una -de mentida-; si molt "apreten", callar.
    I a viure!!! (Que "sobreviure" d'amagatotis, tots saben).
    • RE: RE: mentides NO
      David Gómez Simó | 02/11/2005 a les 22:50

      Una mentida l'únic que fa és crear una situació en que tindràs que tornar a mentir per sortir-ne, cosa que et portarà a mentir una altre vegada per justificar la mentida d'abans.

      Quan començes a dir mentides acabes fent més de 20, i de 30, per arrivar algún lloc, però la veritat és que NO son necesaries ni tenen justificació possible. Sí dius la veritat acabaràs abans qualsevol situació: si és bona, perquè la veritat t'hi porta, i si és dolenta, perquè la veritat no la deixà avançar.

      Alsa, tu!!! quina parrafada.

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.