Floripòndia

1 Relats, 10 Comentaris
12181 Lectures
Valoració de l'autor: 5.00

Últims relats de Floripòndia

Últims comentaris de l'autor

  • Floripòndia | 29-05-2012

    Faries bé en no aixecar calumnies. Desconec el motiu de les lectures, però no en tinc res a veure. Potser ho podries demanar a Hormatech.

  • Floripòndia | 29-05-2012


    A mi també m’agrada que t’agradi el meu relat. No és més que un intent d’escenificar com de diferents es poden interpretar les coses. Tot va bé fins que deixes anar “si no hi fóssim la gent vulgar, la gent culta no podríeu ressaltar”. Et confons, a RC no hi han diferències de classes, de criteri si, però tothom és benvingut i només se l’hi demana que estimi la literatura. Si creus (com sembla pel teu escrit) que és una qüestió de elitisme t’equivoques greument. Tots hem llegit el teu primer relat i ens ha fascinat i commogut, només cal veure els comentaris. El teu primer relat!. Tornem a parlar d’elitisme?. Tothom t’ha tractat bé als reptes. El problema no és de senyors i senyores selectes que els molesta el xivarri, sinó d’invasió de territori comú. Un company em feia aquesta reflexió: Només cal comparar el nombre de posts i comentaris vostres al fòrum amb la mitjana de qualsevol altre relataire.
    Ningú no us vol fora del fòrum, la majoria admirem el vostre dinamisme, però no el seu abús. I si ningú respon a una pregunta o un repte, serà perquè no els interessa, no es pot lamentar la manca de participació.
    L’energumen intrús a que va actuar l’altre dia té el rebuig total de tots nosaltres. Es van fer molts esforços per neutralitzar-lo. Allò fou un acte individual injustificable. Que basant-te en això deixis el fòrum, com dius a la bio, és un acte de menyspreu per a tots el que van rebutjar i resoldre el problema, que van sortir en la vostra defensa. Una cosa és el desacord, una altra un acte de vandalisme. I també significa que encara et creus una víctima d’una conspiració contra vosaltres, la millor tècnica per no haver de fer autocrítica. Sigues raonable, torna a barrejar-te amb tots, i veuràs que aquí no hi ha ghettos.
    Una abraçada.

Últimes intervencions al Fòrum de l'autor