Detall intervenció

A propòsit del comptador de lectures...

Intervenció de: Floripòndia | 31-05-2012


Per si a algú l’interessa, el comptador de relats de “La residència dels prudents” s’ha normalitzat. Des d’ahir a les 16:00 vinc controlant la xifra, i hi han 47 lectures en 24 hores, que sembla raonable (de 11041 a 11088).
S’ha arranjat sol?. Ho han fet els d’Hormatech?. Algú altre?. Ah, no, segur que ho he fet jo de la mateixa manera que ho vaig posar en marxa!. Que perquè no l’havia aturat abans de que esclatés l’escàndol?. Home, és evident, cercava la polèmica i cridar l’atenció; perquè cal pensar una opció més benigne. Ai, l’instint caçador que portem a la genètica!...
Només és un relat que responia a un altre penjat prèviament. Oferien dues interpretacions d’uns fets des de perspectives oposades. Això va promoure un intercanvi de comentaris, que sense renunciar a les respectives posicions, penso que són un exemple de tolerància i respecte. Per això m’he negat a despenjar el relat. Ens cal un clima així.
Penso que encara estem massa tensos, ens cal una mica de relaxació. Això no obstant, podreu seguir pensant el que vulgueu, jo estic tranquil•la.
I gràcies, Aiwendil, per recordar el relat de sangifetge (vaja, quina sorpresa) que va assolir 46098 lectures, i el d’un altre que ni sé ni m’importa amb 46.000. De debò penseu que només es pot deure a la mala fe de l’autor?. Sangifetge: Ho vas fer expressament?.



Respostes

  • Que no...
    Daniel N. | 31/05/2012 a les 19:39
    que no cola Floripòndia, que no.
    • RE: Que no...
      Quitus | 31/05/2012 a les 21:16
      Pel que mi fa, he explicat el que me trobat.
      Entrar en un relat i que el comptador comptes cada F5 com si fossin 100 o així. Després s'ha normalitzat (cosa que també he dit).
      Oh, potser tot es culpa del meu explorador (però 40.000 visites es tot un mèrit).


      p.d: "Pedo", doncs això...

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.