Detall intervenció

Disculpes i comiat

Intervenció de: Floripòndia | 26-05-2012


Lamento l’enrenou passat, en el que jo puc haver influït, atès l’ús que es va fer del meu post. En el pitjor lloc i el pitjor moment. Val a dir que no va començar per les meves paraules, però si van ser utilitzades.
El meu relat no pretenia cap altre cosa que posar en evidència la tonteria de les últimes setmanes d’escriure títols escandalosos per atreure lectors i controvèrsia. L’article consistia en una broma al lector, mostrant-li irònicament el propòsit d’aconseguir la màxima lectura i animant-lo a fer ja comentaris a compte per anar guanyant temps, només pel títol. Una broma que se’n va anar de les mans amb els comentaris ofensius que portaven massa lluny la confrontació d’uns col•lectius. I malauradament tot es va amplificar amb l’agressió del troll.
Em dol, a lo millor no he sabut preveure la reacció. Demano disculpes a qui se senti ofès. Per descomptat, aquest nick es va crear per fer una broma, no crear un problema, i desapareix per sempre.


Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.