Detall intervenció

UNA CRIDA

Intervenció de: AssociacioRelataires | 12-03-2024

Companys relataires, ens cal relleu.

Dirigir l'Associació és una feinada, i ens calen persones responsables que vulguin col·laborar en dur a bon port els projectes que es volen dur endavant de cara al futur.

Els que hi som ara som relataires de fa anys, i dirigim l'Associació de fa anys, i ens cal un suport i un relleu, gent nova, saba nova, i amb prou empenta per mantenir oberta aquesta pàgina.

Els últims deu anys hem fet força brega per mantenir viva la flama de la llengua i tenim un crit que a les xarxes volem mantenir "SOM LLENGUA VIVA".

No podem deixar perdre aquesta referència que és Relats en Català, però per mantenir-la viva cal implicació. És molt bonic que algú ho faci, i també és bonic prendre part en el projecte.
Com deia la meva mare: les coses no es fan soles.

A l'Associació li calen emprenedors de totes les edats, gent amb empenta per continuar el camí. Com dèiem; saba nova amb renovades forces.

Si voleu participar, si voleu formar part d'un grup amb les millors intencions de mantenir viva la flama, no dubteu, poseu-vos en contacte amb nosaltres a: associacio.relataires@gmail.com



Associació de Relataires en Català - ARC


Respostes

  • RE: UNA CRIDA
    aleshores | 13/03/2024 a les 06:44
    Suggeriment:
    Potser dividir la feina, especificar la quantitat de temps diari que comporta cada tasca i establir un temps d’exercici o calendari, ajudaria a tenir voluntaris.
    • RE: RE: UNA CRIDA
      AssociacioRelataires | 13/03/2024 a les 10:07
      El fet és una mica més complexe que repartir una feina a fer, és voler formar d'un equip de treball, i després repartir la feina.
      Els qui som ara ens trobem i repartim la feina, manipulem dades personals, i no tot es pot compartir en obert a la pàgina.
      Si fos tan simple!
      • RE: RE: RE: UNA CRIDA
        AssociacioRelataires | 13/03/2024 a les 10:12
        Abans m'he menjat alguna paraula i explicació, cosa de voler escriure amb preses

        El fet és una mica més complexe que repartir una feina a fer, és formar part d'un equip de treball, i després repartir la feina.

        Els qui hi som ara ens trobem i repartim la feina.
        Qui vulgui saber de què va l'associació, pot entrar en el nostre bloc, allí estan les bases fundacionals. L'accés al bloc està a la pàgina d'inici d'aquesta web.

        Com associats, manipulem dades de persones i associacions, ens cal informar de qui manipula aquestes dades, i tenim molt limitat qui pot ser.
        No tot es pot compartir en obert a la pàgina.
        Si fos tan simple!
  • RE: UNA CRIDA
    AssociacioRelataires | 15/03/2024 a les 16:10
    S'agraeix tot el suport a la nova junta, l'actual en funcions de fa anys, plega.
    I si no surt una nova direcció, a l'octubre ens acomiadem a la jornada ARC del microrelat en Català, durant el lliurament de premis del concurs. Algú altre agafarà el relleu, en una nova associació.
  • RE: UNA CRIDA
    Endevina'm | 17/03/2024 a les 21:46
    Una llàstima que ningú vulgui agafar les regnes de l'associació.
    Seria genial que surtís una llista de relataires associats per agafar el relleu i governar-la.

    Sense el suport d'algú que dirigeixi l'associació, els relataires ho tenim fotut per seguir publicant. I si no hi ha ningú que dugui l'associació, que desaparegui..., qui validarà els relats?
  • RE: UNA CRIDA
    kefas | 18/03/2024 a les 12:48
    Doncs sembla que això s'acaba. Fa set anys que pasturo per aquest prat i només puc tenir paraules d'agraïment per a quins el regueu i manteniu net de males herbes perquè hi creixin les nostres llavors. Anys enrere vaig participar en organitzacions que funcionen amb el combustible de l'entusiasme per una causa justa i en conec la fatiga, tant d'organitzadors com de participants. És inevitable la fi quan el relleu, tant d'uns com altres, es fa impossible.

    La migrada, per no dir nul·la, resposta a la proposta de celebrar els vint anys del vostre entusiasme ja feia presagiar el pitjor, tot i que, essent com és d'imprevisible el comportament humà, també podria emergir alguna sorpresa. La dispersió geogràfica i l'anonimat de la majoria dels participants, que, majoritàriament, només s'interessen per la participació en el concurs, no hi ajuda.

    Sembla que heu previst l'acte d'octubre com de cloenda de les vostres activitats com associació i, potser també, de tancament de la paradeta. Intentaré vèncer la ganduleria que m'ajudeu a superar amb aquest racó i assistir-hi.

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.