Detall intervenció

PROJECTE BCN T'estimo. PROPOSTA d'ACTUACIÓ

Intervenció de: pivotatomic | 03-10-2008


Val, després d'haver llegit moltes opinions diferents i d'haver exposat les meves pròpies inquietuds, us proposo aquesta línia d'actuació.

Cal que es presentin tres voluntaris (tres) que es llegiran tots els relats presentats en un temps prudencial (una setmana).

Després, aquests tres més jo mateix ens reunierm i posarem les idees en comú. A partir del nostre criteri decidirem quins relats inclourà el projecte de llibre que després intentarem vendre a institucions i patrocinadors.

El fet de ser el pare del projecte em dona autoritat moral per triar els col·laboradors que consideri millors si hi ha més de tres voluntaris seria maco que n'hi hagués bastant més de tres, però).

Els tres voluntaris HAN DE SER autors d'algun dels relats. Sobre això no hi ha discussió. Nosaltres som els interessats i hem de ser capaços de fer la feina sense haver de demanar favors.

No s'accepten aquestes excuses (habitualment acceptades):

a) NO TINC TEMPS. TOTS en tenim de temps. En tot cas no en tindreu per això. Molt digne, molt respectable... però no cola.

b) JO NO SOC NINGÚ PER UTJAR l'OBRA DELS ALTRES. Ah, no? Mai no heu sortit del cine dient "aquesta peli és una merda". O no heu posat a parir el darrer llibre que heu llegit. TOTS ho heu fet, oi? Doncs això vol dir que si sou algú. Segurament la cosa estava en que ni el director de la peli ni l'autor del llibre podien venir després i posar a parir la vostra obra. Doncs ho sento però aquí cal mullar-se.

I UNA DARRERA COSA!!

Una de les nostres millors oportunitats per aconseguir tiorar endavant aquest projecte és trobar un patrocinador (públic o privat). Jo no sé en què treballeu o a qui coneixeu. Però si algú té algun contacte del que es podria tirar, estaria molt bé que el fes servir. Que una persona anònima vagi a trucar a la porta de les institucions és molt d'agrair però no serveix de res. En canvi, si algú pot vendre-li la moto a alguna empresa o patrocinador... això seria molt millor.

Com deia el plorat Eugenio... Hay alguien???!!!


Respostes

 • doncs mira ...
  SweetLady | 03/10/2008 a les 15:12

  Tot i que no sé si és la millor opció fer la tria entre nosaltres ...


  si necessites ajuda pots comptar amb mi.

  Ll

  ( ja saps on trobar-me )
 • RE: PROJECTE BCN T'estimo. PROPOSTA d'ACTUACIÓ
  Naiade | 03/10/2008 a les 15:15

  Hola Pivot
  Trobo molt correcte el que proposes. Personalment no em considero suficientment preparada per ser un d'aquets tres col·laboradors que proposes. Però si puc ajudar per alguna cosa, jo m'ofereixo voluntària.

 • Pots comptar amb mi.
  F. Arnau | 03/10/2008 a les 16:09

  pivot!
  No tinc molta experiència com a prosista, però sí com a lector.
  A més a més, m'han inclòs a l'ERE de la Ford, així que, tinc temps de sobra per llegir-me tots els relats i valorar-los sota la perspectiva del lector.
  L'únic incovenient és que visc al País Valencià, i les reunions no són pas possibles (almenys les reunions personals), encara que sempre queda la possibilitat de la comunicació via Mail...
  Això és tot!
  Salut!
  F.
 • RE: PROJECTE BCN T'estimo. PROPOSTA d'ACTUACIÓ
  Unaquimera | 03/10/2008 a les 16:41

  I tant que hi ha algú, pivot!

  M'agradaria dir que pots comptar amb mi, però deixant a banda a) i b) 8 no perdrem ni un minut amb aquest tema ), tinc el problema en arribar a "ens reunirem", per allò de què no visc precisament a prop de BCN.

  És clar que si aquesta reunió comporta un cap de setmana en un bon entorn, amb un bon sopar, en bona companyia, tot a compte dels guanys que generarà el llibre... Tu mateix, ja saps on sóc!

  Una abraçada gens anònima,
  Uq
 • RE: PROJECTE BCN T'estimo. PROPOSTA d'ACTUACIÓ
  manel | 03/10/2008 a les 17:34

  Per la meva part estic disposat a col·laborar. Estic liat de feina, estudis i tot el que vulguis, com tothom, però sempre trobes una estona pel que tens ganes de fer, això sí, comptant amb una flexibilitat de dates, el que dius, una setmana (o dues) per llegir abans de la reunió.
  També em sembla bé que tu escullis els col·laboradors d'entre els voluntaris, i en aquest sentit, és lògic que triïs els més coneguts (per tu), amb els que hi tinguis més confiança, i amb una certa experiència dins de RC.
  La distància és un problema afegit per la reunió que proposes, i jo sóc de Girona, però queda dit, si cal corro per aquí.

  Salut!

 • RE: PROJECTE BCN T'estimo. PROPOSTA d'ACTUACIÓ
  surina | 03/10/2008 a les 18:12

  Hola Pivot.
  Jo sóc aqui. En la meva pàgina està la meva adreça electrònica.
  Per a fer la tria dels relats segur que s'oferirà algú altre més idoni.
  De tots maneres si puc ajudar o faré.
  Una abraçada.
  Irene Tironi.
 • RE: PROJECTE BCN T'estimo. PROPOSTA d'ACTUACIÓ
  Màndalf | 03/10/2008 a les 18:19

  Pots comptar amb mi, però no me'ls puc llegir en una setmana, impossible, necessito bastant més temps perquè estic molt influenciat pel punt A) majúscula.

  I quant temps? diràs tu, molt lògicament.

  Doncs tres setmanes, crec, potser.

  Per cert aquí al Maresme està caient una calamarssada de nassus.... !!

  Aigua vaaaa!!

 • RE: PROJECTE BCN T'estimo. PROPOSTA d'ACTUACIÓ
  rnbonet | 03/10/2008 a les 18:26

  Ja saps:
  -a favor
  *tinc temps lliure (a certes èpoques de l'any, tot)
  *sóc un lector empedreït (a estones, tot cal dir-ho)
  *m'atreveix a jutjar fins el 'papa de roma', sense cap inconvenient (sempre)
  -en contra
  *lluny del centre de l'eix d'RC (dificultad de reunió)
  *m'IMSERSE per quinze dies el 13 de l'actual (potser també a favor, si tinc impresos els relats)
  *no conec cap persona influent en aquest projecte en concret (si fos un altre tema, potser sí)

  I no crec que solament "amb la lectura" dels textos no es podria corregir tot allò que deies dels "arranjaments" literaris d'estil, correció i....
  Salut i rebolica!
 • RE: PROJECTE BCN T'estimo. PROPOSTA d'ACTUACIÓ
  ninona | 03/10/2008 a les 18:47

  Pots comptar amb mi.

  Tinc problemes amb el punt A) però és un tema de prioritats, o sigui que si cal, m'hi poso.

  Són més greus els meus problemes amb el punt B). Jutjo més com lectora que com autora; el relats m'agraden o no i sovint això no té res a veure amb la qualitat literària sinó amb el que em transmet el relat ì per tant és un criteri molt subjectiu. Si això serveix, cap problema en dir la meva.

  Sobre els contactes, no en tinc però puc buscar contactes de contactes a veure si donen fruit. Si fos així, ja us ho diria.

  Una abraçada.

  Ninona
 • RE: PROJECTE BCN T'estimo. PROPOSTA d'ACTUACIÓ
  XvI | 03/10/2008 a les 21:00

  Coincideixo amb els altres. Si la setmana és lleugerament flexible, i s'admet un judici més com a lector que massa tècnic, pots comptar amb mi si cal.
 • Podeu comptar amb mi, també
  Florenci Salesas i Pla | 03/10/2008 a les 23:45

  -Sense mala llet, però tan dur com calgui.
  -Temps? zero, és clar. Energies? -30.000. Ganes de fer el perru en alguns moments, tot i que la feina se m'endarrereixi, amb grans patiements de conciència i els fills implorant per a que el papa penqui una mica perquè volen una altra Play Station dels collons? I tant!
  -Reunió? mentre respecteu el meu vot de castedat, a on volgueu, en la possició que preferiu.

  Per tant, jo sí que puc.
 • RE: PROJECTE BCN T'estimo. PROPOSTA d'ACTUACIÓ
  atram | 03/10/2008 a les 23:59

  m'alegra veure que tot això s'activa de veres.
  M'encantaria ésser-hi i donar un cop de mà, però crec que sóc de les poques persones aquí que puc dir que, del punt a), ara i avui, la manca de temps és tan real com que d'aquí a poquet (mínim una, màxim 4 setmanes) pariré. Així que jo sí que realment no tinc el temps, ni la disponibilitat, ni la concentració. Evidentment, el que miraré de deixar enllestit és la versió corregida del meu relat, sigui o no seleccionat.
  En quant a moure contactes i demés, indagaré per si trobo algun fil que em connecti a algú "Útil".

  petons i bona sort en el procés!
 • RE: PROJECTE BCN T'estimo. PROPOSTA d'ACTUACIÓ
  Nina Abril | 04/10/2008 a les 05:45

  Jo m'ofereixo.
  De totes maneres, tant si ho demanes com si no, tot i que no acabés sent cap dels tres escollits t'enviaré un breu resum del que penso de cada relat (com a lectora i com a escriptora) per si et pot ajudar. Jo vaig fer una lectura precipitada de la major part dels relats durant l'estiu, però ara, per treure'n una mica de suc i refrescar la memòria, faré una segona lectura més a consciència i te la faré arribar via e-mail.

  Gemma


Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.

Ajuda'ns amb un donatiu

Ajuda'ns a pagar el manteniment de relatsencatala.cat Qualsevol aportació és més que benvinguda: