Detall intervenció

Per atlantis

Intervenció de: Endevina'm | 02-04-2024

La imatge que demanes no la podem compartir a la pàgina per tema de drets d'autor, però sí que podem fer un enllaç a la pàgina que la té hostatjada.

Una cosa així, a veure si s'enllaça. Si surt bé, ho copio sota la teva proposta de repte.

Dalí - La persistència de la memòria

He posat malament el tag... a veure ara?


Respostes

  • RE: Per atlantis
    Atlantis | 02/04/2024 a les 10:56
    Gràcies, Endevina'm. He buscat un quadre conegut perquè em semblava més fàcil de demanar a algú ( com tu, Raúl o algú altre) ja que sabia que jo no podria posar-la.

    Mira que molts cops no participo per por de guanyar i no saber posar la foto. !!!!

    No sé si es cosa del govern de les Espanyes o és cosa d'internet, perquè jo abans podia buscar el link d'alguna foto i ara tampoc em deixa...


    Suposo que ja entendran que és la CONVOCATÔRIA del repte poètic i que han d'anar a l'enllaç...sinó quedarà sense participants, com ara la convocatòria del Repte Clàssic que només ha participat el Joan Colom.
    • RE: RE: Per atlantis
      Endevina'm | 02/04/2024 a les 20:33
      Ara veig que el rautortor ha penjat una imatge que ha trobat lliure. Bé, sempre es poden trobar viaranys!
      Sobre el clàssic, algunes vegades passa, això de la poca participació, però amb el Joan Colom, tenim gairebé sempre assegurada una participació.
      Jo sols poesia, i no sempre puc!
  • RE: Per atlantis
    Atlantis | 03/04/2024 a les 08:44
    Endevina'm, Doncs jo m'he aficionat al clàssic. Mai escrivia prosa és a partir de la pàg. d Relats que m'he animat. M'agrada el clàssic, perquè al donar-me un tema em surten històries que potser per mi mateixa no em sortirien. També m'agrada que hi hagi un comentari, o en el cas de ser jo la que proposo el tema, fer el comentari del relat, malgrat em costi.

    Llàstima, que pel que sembla, la pàgina potser no continuarà. Us agraeixo molt haver obert la pàgina i haver-me donat la possibilitat d'escriure. Ja em faig càrrec que dona molta feina i que caldria un grup de gent sobretot jove i amb empenta perquè la continués. Jo ni per l'edat, ni pels meus coneixements d'informàtica i d'organització no me'n veuria capaç. I pel que veig, la gent més implicada, tampoc.

    Me n'adono també que les persones que escriuen més bé, fan el pas de publicar ells. Així que haurem de dir adéu, a aquest lloc, que es bo per compartir i intercanviar, encara que he trobat a faltar més la interacció entre nosaltres.


Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.