Detall intervenció

Literatura en majúscula o minúscula?

Intervenció de: Taller de narrativa | 25-05-2017


La frase del dia del rodamots és força interessant:

Els artistes mediocres estimen la Literatura, la Música, l'Art, les majúscules i les admiracions. Els grans no. Els grans deixen córrer l'èxtasi i la metafísica general (ells, que en provoquen tants, d'èxtasis i de discursos generals) i s'ocupen escrupolosament de les comes, de les pulsacions i dels pinzells.
—Núria Perpinyà (Lleida 1961)


Respostes

  • RE: Literatura en majúscula o minúscula?
    aleshores | 25/05/2017 a les 19:56
    Bina tarda.Mediocre, en principi, voldria dir del mig. No excepcional. Però aquí es fa servir en un to que rebaixa: mediocre per falta de capacitat d'anàlisi del detall; de treball artesà, ben acabat, o sigui, per mandra (depressió, manca d'autoestima,...); per falsa percepció dels límits de la pròpia capacitat que se sublimaria recorrent a conceptes de caire metafísics. Aquests conceptes servirien per tapar la manca d'ambició, capacitat,...Tot i que un artista complet estima des de la coma, al pint i apart. Crec que per força ha d'estimar també els conceptes que desenvoluparà.

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.

Ajuda'ns amb un donatiu

Ajuda'ns a pagar el manteniment de relatsencatala.cat Qualsevol aportació és més que benvinguda: