Detall intervenció

La venganza de los Sith

Intervenció de: Pink Panther | 21-05-2005


Heu vist ja l'Episodi III de Star Wars?? A tothom li ha agradat tan com a mi? O hi ha qui ho considera també "opi pel poble"?

Per mi es una mostra de gran pel.lícula, tan en la producció com amb la història, totalment rodona malgrat el temps passat entre una trilogia i l'altra.

I a més transmet una certa idea de l'existència d'un Darth Bush, no us sembla?


Respostes

  • RE: La venganza de los Sith
    Tiamat | 21/05/2005 a les 17:17

    hmm.. jo hi vaig d'aquí una estoneta.

    Després t'ho dic



    Tiamat
  • RE: La venganza de los Sith
    BJG | 21/05/2005 a les 18:18

    El cinema mai és opi pel poble, és un altre tipus de cultura i una manera diferent d'art.
    Tot i que crec que tampoc n'hi ha que fer-se un friki d'aquests que van fins i tot disfressats a veure la peli el dia de l'estrena, moderació i evitar obsessions crec que és necessari.
    Tot i que no he vist encara l'última entrega el món creat per George Lucas és una maravella i m'entusiasma pensar en l'imaginació que ha tingut aquell home per plasmar tantes races de criatures tan diferents a la nostra. Això si crec que ha volgut explotar massa la seva idea ja que le segona entrega "El ataque de los clones" em sembla un pel avorrida i crec que se les hauria d'haver ideat per plasmar la historia en menys pel·licules que sis és un numero un poc excessiu.











    • ja l'he vist
      Tiamat | 21/05/2005 a les 22:34

      i us puc dir que els canvis entre escena i escena, eren dignes de powerpoint, i que les converses profundes, se les passaven donant voltes en cercles.

      ara, ha estat molt bé

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.