Detall intervenció

Jo no sóc allò que escric!

Intervenció de: Rodgo | 08-04-2009


L'altre dia un relataire molt cofoi, afirmava que escrivia coses plenes de bon rollo i pau interiro, ja que eren un reflex de la seva ànima pura. De vegades m'escandalitzo amb tanta ignorància sobre el procés creatiu; tothom té un cel i un infern. Sovint les persones que escriuen més animalades són les més bones a la vida real i a la inversa, no creieu?


Respostes

 • estic d'acord amb tu
  Leela | 08/04/2009 a les 13:31

  amb que no som el que escrivim, al menys d'aquesta manera tan nítida com alguns creuen interpretar.
  (tot i que he anat a veure el teu relat i no veig el comentari que esmentes).

  Però tampoc crec que sigui a la inversa.
  Com tu bé dius una cosa és el que escrius i una altra és com ets. I per tant crec que ni les persones que escriuen animalades han de ser més bones ni tampoc han de ser més dolentes.
  Per cert, què vol dir escriure animales? i ser bo o dolent? ;-D  • La majoria dels meus personatges són neuròtics, psicòpates o paranoics...
   Calderer | 08/04/2009 a les 13:40

   .....que acaben matant algú, agredint la dona o suicidant-se. Em surten així, sense forçar-ho. En canvi jo sóc un neuròtic avorrit i pacífic que té com a aficions llegir, escriure i jugar a escacs. No he matat ningú, de moment. Ara, ´sempre hi ha una primera vegada i potser si ho provo m'acaba agradant!

   Lluís
   • Està bé que ens avisis als que passegem per L'Hospitalet, Calderer! n+
    nuriagau | 08/04/2009 a les 13:55

 • Una part...bastant...sí.
  Joan G. Pons | 08/04/2009 a les 14:25

  Discrepo. Segurament per porcentatges no al 100%. Hi ha molt de pròpi en el que ens expressem...verbalment, gestualment, per escrit.
  Som. Una part de cel. Una part d'infern. Una part suma i procés de creixement. I això ho expressem.
  Amb respecte, doncs, discrepo.
 • RE: Jo no sóc allò que escric!
  Lechatnoir.. | 08/04/2009 a les 15:19

  No crec que siguem el que escrivim, al menys jo. Sí que es pot saber una mica de la persona que escriiu fixant-se en els temes que planteja, però no sempre s'escriuen realitats.
  Quan agafem un llàpis, molts cops és per escriure allò que no ens atrevim a dir, per desfogar-nos, per cridar en una veu muda els nostres desitjos. DESITJOS, no sempre REALITATS.....
  A vegades, en canvi, es té la necessitat d'escriure sobre allò que no entenem. S'aconsegueix així fer una mena de reflexió i debat amb idees i arguments propis, que intenta ser un purgatori de les angoixes, o que aconsegueix que ens parem a ficar-nos a la pell dels demés per intentar entandre'ls. Amb això vull dir que a vegades es parla d'opinions contraries per intentar apropar-les a un mateix.

  Qui sap escriure, ha de saber fer-ho tot; expressar realitats i mentides, desitjos i pors...


  A mi, el que em passa a vegades, és que m'obligo a escriure sobre un tema en concret, i el sol fet d'escriure és el que canvia el meu estat emocional, no al revés.

  No sóc el que escric, però en ocasions escrivint em despullo....
  • RE: RE: Jo no sóc allò que escric!
   Joan G. Pons | 08/04/2009 a les 20:07

   I despullar-se conscient o inconscient no és això.... SOM !!!

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.