Detall intervenció

ESTIC FENT VAGA!!

Intervenció de: reptaireanonim | 12-05-2008


Estic fent una vaga de braços caiguts (no participació) en contra del mal rotllo que hi ha últimament a l forum. El que passa és que, com que no participo habitualment, si no ho dic ningú ho sabrà, i de què servirà llavors? Però, per altra banda, escrivint aquesta intervenció al fòrum, estic fent d'esquirol, és a dir; jo mateix estic trencant el compromís que havia fet amb mi mateix de no intervenir al fòrum com a protesta. He pensat altres iniciatives; fer una mocadorada individual, però pensant-ho bé, no em veig brandant el mocador davant l'ordinador, els da casa podrien pensar que estic boig-boig.
Després se m'ha acudit fer una pitada, gravar-ho i penjar-ho al yu tup i posar un enllaç aquí... però no sé com es fa això.
També podria fer una vaga a la japonesa, es a dir colapsar el forum amb centenar d'entrades d'acudits, de frases cèlebres, de missates d'admiració als/les relataires... però em conec i sé que al cap de cinc minuts ja estaria cansat.
I, finalment, he decidit participar al nanorepte, al repte clàssic... i anar fent com sempre. Per tant, com si no hagués dit res!
Bona tarda! ...algú vol una til·la?


Respostes

  • Em demano una invitació a dinar (sigui la casa que sigui) jajajaja. I un te (no+)
    deòmises | 12/05/2008 a les 15:59

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.