Detall intervenció

Comentari i resolució del Repte Clàssic.

Intervenció de: Atlantis | 02-04-2024

Ben trobat el començament i el final i també l’escriptura ,plena de faltes, de qui se suposa que son infants que encara no saben escriure gaire bé. Entenc que l’Anna té confusa la paraula “puta” i que pel que veu per la tele s’imagina que com que n’hi ha ha tants de parlamentaris i futbolistes, deu ser una dona que té molts fills. Potser el tema era difícil i has sabut trobar una història sorprenent i ben escrita.

Com que no hi ha cap altre relat, suposo pels dies de vacances o per què el tema no era gaire atractiu, Joan, t’encarrego la convocatòria del proper Repte clàssic. A veure si tens més sort en la participació.


Respostes

  • RE: Comentari i resolució del Repte Clàssic.
    Joan Colom | 02/04/2024 a les 09:36
    Gràcies, Atlantis, pel teu comentari.

    Dissortadament no t'haurà resultat difícil emetre el veredicte, perquè el meu era l'unic relat. A mi em va passar una vegada, això de trobar-me amb un únic concursant, crec que era Aleshores o Kefas. Però aquesta vegada m'ha estranyat que no participés ningú més, perquè les frases obligades a l'inici i al final donaven molt marge a la inventiva, si més no en comparació a les d'altres ReptesClàssics teus, com "Les bombolles" o "Començament".

    Ara mateix convoco el RepteClàssic DCCLXXIV.
  • RE: Comentari i resolució del Repte Clàssic.
    aleshores | 02/04/2024 a les 14:59
    Jo estic de reptes sabàtics, però tormaré.

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.