Detall intervenció

Algun participant habitual dels NanoReptes sap...?

Intervenció de: Joan Colom | 07-04-2024

Algun participant habitual dels NanoReptes sap quin era el tema del NanoRepte 1031, convocat per Jaume Balcells a finals de setembre o primers d'octubre de 2022?
Si us pot servir d'ajut, el tema del NanoRepte 1030 era "NanoWestern" i l'havia convocat jo el 24/09/2022, i el NanoRepte 1032 era "L'ofici d'escriure" i l'havia convocat Iona el 12/10/2022.

Si voleu conèixer el motiu de la demanda, us diré que fa temps vaig tenir la paciència de rastrejar el Fòrum per fer llistes del ReptesClàssics, NipoReptes i Nanoreptes que s'hi havien succeït des que jo havia començat a participar-hi. Aquestes llistes les vaig actualitzant i no cal dir que estan a disposició dels qui us pugui interessar.

L'altra dia vaig esborrar accidentalment la de NanoReptes, i he dedicat tot un matí a reconstruir-la. Val a dir que el company Jaume Balcells va causar baixa a RC fa temps, i totes les seves intervencions van desaparèixer. Els temes dels NanoReptes que ell havia convocat els vaig poder treure dels meus relats "Vint nanoocurrèncias sobre..." que, com molts sabreu, acostumo a publicar en la meva pàgina d'autor, paral·lelament a la meva participació en els NanoReptes del Fòrum. Però del NanoRepte 1031 no disposo de cap informació útil, perquè encara no havia consolidat aquest costum.


Respostes

  • RE: Algun participant habitual dels NanoReptes sap...?
    Joan Colom | 07/04/2024 a les 13:39
    Ja ho tinc: "Costums". Ha sortit quan se m'ha ocorregut, convençut que no serviria de res, buscar a Google "nanorepte 1031".
  • RE: Algun participant habitual dels NanoReptes sap...?
    Ginebreda | 07/04/2024 a les 21:36
    Joan, Google ho sap tot.. l si alguna cosa no sap, descarrega el Copilot. El llpagés té un relat molt interessant sobre aquest tema i parla d'aquesta aplicació de IA.

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.