Foto de perfil de MINIREPTE

MINIREPTE

5 Relats, 6 Comentaris
4091 Lectures
Valoració de l'autor: 5.00

Biografia:
HOLA MINIREPTAIRES,

Avui, dia 15 de maig de 2011, neix un nou repte a RC, EL MINIREPTE. Aquest vol ser un nou espai de convivència i d’intercanvi entre relataires, obert a tothom i amb la intenció de sumar-se als altres reptes que ja funcionen des de fa temps i que fan de RC un lloc molt enriquidor i participatiu.

Aquest nou repte estarà basat en l’elaboració de minirelats (hauran de tenir una extensió d'entre 200 i 250 paraules com amàxim).

La persona que organitza el repte ha de proposar un punt de partida (que podria ser un lloc, un personatge, un gènere, etc.) i els escrits que es presentin han de ser en prosa o prosa poètica.

El termini de presentació de treballs serà entre els 7 i 10 dies següents a la convocatròria, segons decideixi l’organitzador/@. Els treballs es penjaran al post de la convocatòria, que l’organitzador/@ penjarà al Fòrum, igual que els demés reptes.

SISTEMA DE VOTACIONS I PUNTUACIÓ:

A DECIDIR PEL JUTGE QUE ORGANITZI EL MINIREPTE EN MARXA


El sistema enrevessat proposat al primer MINIREPTE pel joandemataro queda en suspensió, a l'espera de deliberacions en el Fòrum al respecte de les normes d'aquest MINIREPTE. Disculpeu les molèsties.

Finalment el guanyador/@ organitzarà i serà el/la jutge/essa del següent MINIREPTE.

Últims relats de MINIREPTE

Últimes intervencions al Fòrum de l'autor