Detall intervenció

x Llamp Repte de minirelats o minirepte

Intervenció de: MINIREPTE | 19-11-2011



Ja he tret la meva adreça electrònica de la pàgina, la vaig posar perquè demanava una i no sabia que a les altres havien posat la de ARC . No hi havia més raó, ni voler ser el propietari del repte ni marginar ningú.


joan


Respostes

  • RE: x Llamp Repte de minirelats o minirepte
    llamp! | 19/11/2011 a les 19:38

    Dedueixo que ets el Joan de Mataró.

    He rebut el teu mail. Estic d'acord amb què hagis tret el teu mail de l'usuari. Però queda molta feina per fer. No s'ha definit el Minirepte, en la biografia s'entra a sac comentant el sistema de votacions, sense tenir en compte la definició del MINI.

    Els demés reptes es defineixen, falta el MINI.

    M'ha arribat un mail de Miquel Bonfill (Omatech, creadors de RC), dient-me que a partir de dilluns canviaran els noms dels reptes, tots ells, segons les indicacions que els hi he tramès jo i que no es perdrà cap dada important.

    Els reptes tindran els següents noms:

    REPTE CLÀSSIC
    REPTE POÈTIC VISUAL
    MELOREPTE
    NANOREPTE
    MINIREPTE

    I a partir d'aquí jo crec que hem de modificar: USUARIS, NICKS, CONTRASSENYES i CORREUS-E, de manera que tot segueixi un ordre, una línia i que no ens perdem amb tantes dades inútils, que són totes diferents i que costa de recordar.




    llamp!

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.