Foto de perfil de itzaelda

itzaelda

5 Relats, 8 Comentaris
6261 Lectures
Valoració de l'autor: 8.60

Últims relats de itzaelda

Últims comentaris de l'autor

  • itzaelda | 14-01-2005

    Noi m'has tingut aqui una estona pensant, la primera i la última.. sort que la primera has dit que eren dues paraules perquè sinò encara mi tenies buscan la paraula!i la última crec que hi ha una lletra incorrecte...
    1- pollastre farcit
    2- carícia
    3- semen
    4- petó
    5- follar
    6- factura mobil final de mes
    7- pintallavis

    No hi afageixo res més ja que has dit que no volies comentaris! una cosa si, m'encanta la fotografia, es la lluna d'avui?

  • itzaelda | 12-01-2005

    Jo també era allá! tenia un seient d'allò més ben situat però va ser més gran la motivació de ballar i saltar per allà que els diners que havia pagat per poder estar assentada, així que vaig decidir posar-me just sota del seient que tenia que donava a una boca per accedir cap a fora i deixar que les cançons de REM em fessin moure el cos com sempre ho han fet! Per mi un gran concert, encara que em va faltar un so més potent ja que només estava centrat al davant i fallava una mica, unes pantalles grans ( pel preu i la magnitud del concert s'ho podien haver currat una mica més!) i sobretot les birres més barates, que ja em diràs 9€ per una litrona es una estafa de les grans!( sort que hi ha cambrers de granollers enrotllats que et fan algun trapixeo hehe) a part d'això el concert va estar molt bé, amb molt ambient i amb una música com cal, ben triada, amb sempre els tocs de les cançons classiques que sempre al públic agreix de recordar-les i poder-les sentir en un directe com el de diumenge.

    Deixant a part això m'ha agradat el teu relat, mirant l'espera abans del concert, el fill i les històries per deixar-l'ho en bones mans i fent una petita critica en el concert.
    Espero que en un pròxim, portis el teu fill en concerts com aquest, quan sigui una mica més gran que de segur que li agradaran!

    Una abraçada, i molta sort per aquest món dels relats!