Detall intervenció

RE: Eslògans per la construcció d'una escola...

Intervenció de: Fidel | 06-05-2012

http://afabailen.files.wordpress.com/2012/04/universja.jpg


Respostes

  • RE: Eslògans per la construcció d'una escola...
    Fidel | 06/05/2012 a les 08:26
    http://afabailen.files.wordpress.com/2012/04/universja.jpg
  • RE: Eslògans per la construcció d'una escola...
    Mena Guiga | 06/05/2012 a les 08:45
    Que bé que digueu les veritats tan escandaloses, cal fiblar!
    Cal fotre òsties amb les paraules, si més no, òsties als cervells atrofiats amb mancances de comprensió.
    Si nens i nenes no reben el que necessiten en el camp escolar...què passarà en un futur? Aquestes criatures són el futur.

    Un dia un lloro que sempre deia el mateix va trobar un mussol callat al bosc. Era de nit i el lloro s'havia perdut buscant pipes per atipar-se. Les seves plomes llampants van ofendre el mussol. El lloro només volia pipes i pensava que el mussol en tindria i les agafaria. Però a casa del mussol només hi havia llibres. El lloro, enfadat, els va picotejar fins a destrossar-los. El mussol ni es va immutar. Tot el que deien no es perdria, ho tenia al cap. En canvi, el lloro només repetia les mateixes coses. En aquell bosc on calia entendre's els uns amb els altres, el lloro no hi tenia res a fer, perquè només repetia i buscava atipar-se. El mussol i l'altra fauna respectaven els seus llenguatges feia tant temps que fins i tot s'havia oblidat. Per això hi havia harmonia, al bosc, respecte i saviesa. El lloro no impediria que aquell esperit d'unió, tan fort, es perdés. Foreda, malmet, trenca, fes, lloro! PERÒ NO ET PASSIS, perquè, facis el que facis, no és casa teva i tu no manes i les pipes ja s'han acabat.

    (ve, no hi té molt a veure, però la lluna de maig inspira tant!)
    Mena.

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.