Detall intervenció

RE: RepteClàssic

Intervenció de: Iona | 17-12-2023

Bona feina!
Bona elecció.


Respostes

  • RE: RepteClàssic
    Iona | 17/12/2023 a les 15:57
    Bona feina!
    Bona elecció.
  • RE: RepteClàssic
    Joan Colom | 17/12/2023 a les 17:59
    Tens raó, Prou bé, quan en comentar el meu relat acabes queixant-te que no faig explícit el lloc on dorm el narrador en primera persona. No vaig interpretar que en el tema "Dormir a..." els punts suspensius impliquessin aquesta condició.

    Pel que fa al somni, un somni cíclic, un d'aquests malsons on somies que t'has despertat però segueixes somiant, he intentat reproduir alguns dels meus somnis. Haig de dir que sóc d'aquells que, en principi, quan es desperta no recorden què han somiat, però alguna vegada sí que ho he recordat i curiosament somio que sóc a Barcelona, però a una Barcelona distorsionada. I els teus somnis no ho sé, peró els meus són una successió de fets sense solta ni volta. Per això m'estranya que que t'estranyin absurds com que no conec ela pares de la Mercè (que no sé qui és) o que situi un bar a la Creu de Pedralbes: crec que si el meu relat peca d'algunaa cosa és de no ser prou absurd. Jo vaig ser professor a l'ETS d'Enginyers de Telecomunicació, però aclarir en el somni si era professor o alumne seria una precisió lògica que no hi tè massa cabuda. D'altra banda, si hi ha narradors en primera persona que expliquen la seva vida estant morts, em sempla perfectament legítim narrar un somni.

    Però, per damunt de tot, felicitacions a TerricheT, esperant qude ens sorprengui amb el tema del RepteClàssic DCCLXVI.
    • RE: RE: RepteClàssic
      Prou bé | 18/12/2023 a les 09:04
      Joan
      En agraïment a les teves explicacions arran el meu comentari faré alguna puntualització, perquè crec que és un diàleg positiu que sí, podem fer aquí.

      No acabo el comentari queixant-me, (només em pregunto), perquè interpreto que dorms en el somni que pot ser un bon lloc (imatge literària) per dormir.
      La pregunta de si ets alumne O professor, nomès es per curiositat. No crec que s'hagués d'explicitar al relat.
      La Mercè... M'ha fet gràcia els dubtes de que una relació no "oficial" no pugui permetre convidar a un esmorzar, encara que ho pensis en somnis.
      El bar de Pedralbes... Només he volgut significar que no el conec, al revés de gairebé tots els altres indrets que descrius. Sí que anava al Frankfurt a tocar de la caserna del Bruc, que tu també deus conèixer.
      I tant que és lògic que qui somia expliqui el somni, en un relat!
      Amb total cordialitat
      • RE: RE: RE: RepteClàssic
        Joan Colom | 18/12/2023 a les 09:46
        Quan en 2010 em vaig jubilar, encara hi era, aquell frankfurt de davant de les casernes del Bruc. I no sols tenien frankfurts sino bratswursts, salsitxes del país, xistorres... L'únic defecte és que el local era tan petit i hi anava tanta gent que havies d'anar per feina, menjant l'entrepà recolzat en aquell taulell corregut o directament al carrer.

        Per cert, quan he escrit allò de l'entrepà al bar de la Creu de Pedralbes, no pensava en aquest frankfurt, almenys conscientment. Però si realment hi hagués somiat, probablement l'ubicaria en aquella zona pero mai en el lloc on és realment: potser al dipòsit de les aigües que hi ha a la falda de Sant Pere Màrtir, a l'hospital de Sant Joan de Déu o... a la Creu de Pedralbes.
  • RE: RepteClàssic
    TerricheT | 17/12/2023 a les 21:36
    Gràcies, Proubé, per pasar-me el testimoni.
    I gràcies al Joan Colom, que donades les dates on ens trobem, m'ha regalat un tema prou escaient.
    Si no el plantejo aquesta nit, ho faig demà al matí.

    Una sorpresa...! què pot ser?

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.