Detall intervenció

RE: RE: RE: RE: Aquesta gent...

Intervenció de: L'ull de la subcultura | 20-10-2005


akets putus bacales dels collons... hi la gent del vostre institut al seu fabor... se que es això... a mi em tenien rabia per ser skin i mes sent skin anarkista i a la sortida del batx. tota akesta puta chusma començaven a cridar hei hitler, 88 i akestes coses, però no no ens van arrivar a tokar... fins a les festes del poble... ens van pillar per banda i ens van partir la cara... però al dia seguent van vindre tots els coneguts, colegues i amcs.... i quan vem ser mes de 30 skins i 20 punkys la cosa va cambiar.... solució? ser mes chungus que ells, perque akesta gent no aten a raonaments...no dic que això o solucioni perke desencadena una espiral de violencia absurda i despreciable, i per culpa de akell dia m'han partit la cara mes d'un cop i he vist navalles passar a un pam de la meva cara... i jo per la meva part e trencat moltes boques i he fet coses de les que m'arrepenteixo i em fan despreciable... però al que vull arrivar i perdona però eske vaix fumadillu i em sembla que m'estic nant de l'olla, es que el que no pot fer el teu amic es aculcar el cap... li partiran al boca segurmanet, però a de lluitar! perque si no o fas tu ningú ho fara per tu i si cal em vaixo jo amb la meva penya alla i els hi obrim el cap a pedrades! doncs la policia poca cosa farà. Apa noia espero que no tingui que lluitar.... animat

Salud&Anarkia


Respostes

  • Aquesta gent...
    L'escriptor mediocre | 20/10/2005 a les 19:33

    em fot una rabia... es creuen tan.... buff! Sóc tu i organitzo a tota la classe i a qui faci falta per acompanyartots a en Jonny a casa. Ja veuras com fent pinya no s'atreviran a res... només es barallen si veuen que són 10 persones més que els agredits, o sigui que... tots per un i un per tots! Ja veuras com us ho agraeix! I aveure si la policia ariba ja d'una vegada...

    • RE: Aquesta gent...
      Camps de Tristor | 20/10/2005 a les 19:35

      El pitjor de tot que tota la classe menys una amiga i jo estan a favor dels altres!En Jonny fa 4d'ESO i viu al poble del costat però es que em fan una ràbia!
      • RE: RE: Aquesta gent...
        L'escriptor mediocre | 20/10/2005 a les 19:39

        Doncs quina classe més avinguda i solidària amb els problemes dels altres...

        Malgrat tot continua lluitant!
        • RE: RE: RE: Aquesta gent...
          Camps de Tristor | 20/10/2005 a les 19:44

          Aquest cap de setmana son fires del poble del costat d'on actualment viu Jonny però avans viva a Flix un poble de les rodalies i aquest cap de setmana baixaran tots els amics 'punk's' de Flix per ajudar-lo i els 'pelaos' ens han dit que per fires Jonny es prepari perque vindran més gent com aquella de Tarragona i Reus i la veritat que cada cop em fa mes por i pateixo per Jonny... No vull que li fasin mal, i tot això per defensar un amic...
          • RE: RE: RE: RE: Aquesta gent...
            L'escriptor mediocre | 20/10/2005 a les 19:49

            És que hi ha gent que està fatal...
            Segurametn ho fan perquè són un colla de gent que viu del sou del "papa" i que no tenen res més profitos a fer a la vida que barallar-se per passar el temps.
  • RE: Merda de sistema judicial..
    AINOA | 20/10/2005 a les 20:24

    No ens gens agradable aquesta situacio, pro jo et demanaria que no us prengueu la justicia per el vostre conte, ja que aquesta gent te molt mala llet i podeu sortir malparats.
    Se que es dur i el sentit de impotencia es molt fort, pero l'unic que podeu fer, es ferli costat el vostre amic i no deixarlo gaire fins que arribi a casa seva.
    Tant de bo tingueu sort i aixo no passi a més.
    Una abraçada i anims.

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.