Detall intervenció

RE: Com ha canviat relats!

Intervenció de: Jota de trèvols | 12-09-2012

Doncs jo espero que això vulgi dir que a la fi s'ha passat de les paraules als fets.

Una abracçada. Demà més i millor, per l'Educació pública de Catalunya!!!


Respostes

  • Bona matinada, company i "tocaio"
    deòmises | 12/09/2012 a les 02:20
    Jo personalment hi he assistit, per primera vegada potser, a la manifestació. Normalment, l'havia de continuar/seguir a la feina perquè això té la meva professió (?)...: treballar en dies festius i descansar en dies feiners, per a la majoria o per a la normalitat.

    Ara trec el cap per RC i m'adono del mateix que tu; pot ser que la gent tingui d'altres formes d'exterioritzar les seves "històries" ara que sembla haver-se dispersat més la cosa, des de Facebook, twitter, blogs, i d'altres plataformes. I aquest descafeïnament el veig més per la dispersió i la nova oferta dels mitjans de difusió que de l'esperit dels relataires.

    Parlo per mi i per la meva impressió. No vull, en cap moment, posicionar-me per a la resta de la família relataire, ni molt menys! Només em queda dir que l'ambient de festa i reivindicació a la capital catalana ha estat per sentir orgull del meu poble i de la meva llengua, que m'anima a seguir endavant i havent renovat les forces gràcies als clams i a la satisfacció i la rauxa de cada gola que cridava consignes vigents, a cada bandera que onejava sense témer res, a cada parell de mans que picava tot seguint el ritme de càntics i de música diversa, amb reminiscències dharmianes i catalanistes de sempre.

    Visca Catalunya i seguim amb la lluita!



    d.
  • RE: Com ha canviat relats!
    Jota de trèvols | 12/09/2012 a les 03:41
    Doncs jo espero que això vulgi dir que a la fi s'ha passat de les paraules als fets.

    Una abracçada. Demà més i millor, per l'Educació pública de Catalunya!!!
  • Aquest cop no he coincidit amb cap relataire...
    nuriagau | 12/09/2012 a les 08:25
    Però per si la presi passa llista com l'any passat, deixo dit que JO HI ERA!!!!!

    Ah! I el UANRA, també.
    • RE: Aquest cop no he coincidit amb cap relataire...
      Llibre | 12/09/2012 a les 08:28

      Ho sé, ho sé... al uanra el vaig veure amb el seu pare, muntant l'estelada. I em van jurar i perjurar que tu estaves fent cua al Casanovas (que no és un súper).
  • RE: Com ha canviat relats!
    Leela | 12/09/2012 a les 13:57
    Certament, el fòrum ha canviat. Una mostra és la que comentes, Calderer, però fa temps que ha canviat.

    Coincideixo amb en deomises que, ara, hi ha altres formes d'exterioritzar els pensaments, les opinions, etc. I vull pensar també, com en Jota de trèvols, que ara estem més pels fets que per les paraules.

    Si volem alguna altra cosa, la podem modificar. Personalment, fa temps que no escric al fòrum perquè no se'm fa tant "acollidor" com abans, perquè només hi ha posts que a mi, personalment, no em resulten massa atractius. Repeteio, no dic que no siguin atractius, dic que a mi no em resulten atractius. Però ben pensat, està a les nostres mans canviar això si és que ho volem. En T.Cargol, de tant en tant, penja posts molt interessants. Podem fer-ho la resta, si és que ho volem.

    Ah! i nosaltres també vam ser a la mani (sense els nens, cosa que ens va permetre recorre-la tota, veure la gran quantitat de gent que hi havia, com els carrers del voltant estaven tant plens com el carrer "oficial", com coneguts nostres ens deien que esperaven la capçalera des de feia dues hores i la capçalera havia agafat una ruta alternativa per poder arribar al Parlament).

    I, nuriagausachs, crec que us vam tenir ben aprop doncs vam veure una estelada penjada d'una canya de pescar, però va ser impossible arribar fins vosaltres.
  • Jo hi sóc desde febrer...
    Mena Guiga | 12/09/2012 a les 18:08
    i ,és clar, no sé COM era abans. Si funcionava feia anys, és clar que hi havia un grup de gent que es coneixien i tenien/tenen una manera de fer. Des que hi sóc he anat sabent qui són els 'antics' i he anat coneixent noves incorporacions. També hi ha hagut problemàtica (no en parlaré d'aquells dies de maig), però aquí segueixo. Hi he trobat PERSONES (ho copio de la Bloody, que en ser 'ferida' va dir que aleshores només trobava una 'pantalla') i moltes amb afinitats...i aprenem, ens comuniquem, riem. Recordo quan la Mercè B. va fer el post fent-nos saber la mort d'una amiga i la seva pena. Buscava caliu i el va trobar. Això també hi és aquí. I per molts anys! (encara que a vegades gent tipus kurgan i servidora en fan de sonades!)

    Mena (amb excuses a en k. per anomenar-lo!)
  • Veig que la situació de RC es pot resumir en un breu diàleg dels Simpsons.
    qwark | 12/09/2012 a les 21:05
    -Has canviat, tio. Tu abans molaves...
    -Encara molo!
    • RE: Veig que la situació de RC es pot resumir en un breu diàleg dels Simpsons.
      Mena Guiga | 13/09/2012 a les 00:18
      GENIAL, quark!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.