Detall intervenció

RE: Blogs

Intervenció de: setzepetges | 03-02-2012

Tal com estan les coses, utilitzar un bloc per a fins comercials el més fàcil és que te'l tanquin en quatre dies. Per aquestes coses millor els web's, els blocs són per compartir i poca gent hi cerca comprar res en els blocs, la nostra experiència personal és venda zero per internet del llibre.
Si vols pots visitar el nostre bloc, és senzillament una eina de propaganda i lloc de trobada dels autors, i de moment sols és com un tauló d'anuncis.

clica "setzepetges" en el cercador i el trobaràs.


Respostes

  • RE: Blogs
    Galzeran (homefosc) | 03/02/2012 a les 12:31
    Si vols una llista de blocaires de relats, entra a la pàgina de l'ARC, pots entrar-hi de la pàgina d'inici aquí mateix, allí hi ha una extensa llista de relataires i els seus blocs, en un marge a l'esquerra, espera et poso l'enllaç: AQUÍ L'ARC
  • sobre el bloc de "filosofia"
    Leela | 03/02/2012 a les 12:40
    es diu "el laberint de les idees" (http://ellaberintdelesidees.blogspot.com/)
    Està innactiu des de fa molt.
    El vaig obrir jo mateixa però hi participava molta gent: allan lee, Jeremias Soler, xolnir, cromelnordic,atram, rnbonet, ginebre, entre altres... aportant idees i comentaris.

    Malauradament, per la manca de temps (meva en concret) ha quedat aturat en el temps...
    • però hi anirem....
      allan lee | 03/02/2012 a les 12:53
      tan aviat com s'obri la paradeta un altre cop...;-))
    • RE: sobre el bloc de
      Xolnir de Groc | 03/02/2012 a les 13:03
      Jo també hi era? ostres quina memòria la meva...
  • Ostres, quina eficiència.
    qwark | 03/02/2012 a les 13:08
    Fas una pregunta i de seguida et contesten exactament el que vols saber.

    Gràcies a tots.

    Leela, no sé si els participants del laberint de les idees tindrien temps i ganes de rellançar el projecte. Jo de fet havia pensat un projecte semblant, tot i que enfocat d'una manera una mica diferent (potser més comercial). També havia pensat que fos un blog gestionat per diverses persones, per tal que no donés gaire feina i pogués tenir una certa activitat.

    Si et sembla, em miraré una mica més a fons el teu blog i quan tingui les idees una mica més clares us faré una proposta. En tot cas, m'agradaria saber què en penses de l'experiència (què ha funcionat, què no) per tal de plantejar millor un nou blog o tornar en engegar l'anterior.
    • Qwark
      Leela | 03/02/2012 a les 13:34
      pots comptar amb mi per rellançar el projecte. Vaja que hi col·laboraré en la mesura que pugui.

      El bloc del laberint de les idees va ser fruit d'una rauxa. Arrel de converses interessants que van sorgir al fòrum, vaig pensar que estaria bé tenir un lloc on parlar d'aquests temes de manera més relaxada i tenir un registre (a mà) de les coses que s'havien dit. Si et mires el bloc no sé si trobaras gran cosa. Vull dir que les aportacions eren molt interessants, però el bloc en si no està gens treballat.
      L'experiència va ser molt enriquidora mentre va durar. Personalment, sempre he pensat que està bé tenir un lloc on parlar de certs temes una mica més transcendentals però amb paraules de cada dia, vull dir, sense necessitats d'experts ni sense arribar a una profunditat massa acadèmica (que això no vol dir que no s'arribi a molta profunditat!). Penso que no va tirar endavant perquè, com tu bé dius, hauria calgut que el gestionessis més persones. D'altra banda la temàtica era una mica densa i tenir entrades a punt amb una certa freqüència requeria un cert treball de concentració i tranquil·litat que sovint no tenim.

      Penso que estaria bé plantejar un nou bloc. A mi m'agrada la novetat i les cares noves ;-D De fet ara ja no faig servir blogger sinó wordpress (no et dic res sobre aquest bloc de wordpress que tinc perquè és de l'associació de pares de l'escola del meu fill, vaja que no té res a veure amb els relats,etc).

      En resum, que aquí estic per donar-te un cop de mà. Ja tinc ganes de veure la teva proposta! ;-D
  • Ja que preguntes...
    Maurici | 03/02/2012 a les 13:25
    ... i com que jo no formo part de l'ARC ni em perdo en laberints, aquí tens el meu blog, per si no el coneixies...

    Salut i sort en els propers premis (si és que encara participes...)
  • Ei, si vols apuntar-te el meu blog...
    Carme Cabús | 03/02/2012 a les 13:30
    Em sembla que a la llista esmentada no hi és:

    http://mirallsdaigua.wordpress.com

    Moltes gràcies,

    Carme
  • Si vols passar-te pel meu,
    ninona | 03/02/2012 a les 14:38
    tampoc hi és a la llista de l'ARC.
    Se'n diu
  • RE: Blogs
    qwark | 03/02/2012 a les 15:51
    Maurici, ja coneixia el teu bloc, hi passo de tant en tant i potser n'agafi alguna idea per fer-me un bloc personal/literari.

    Els blogs de la Carme, la ninona i en Sangifetge no els coneixia, no els coneixia. M'ha agradat el disseny senzill però elegant de la Carme (estic fent un zapping ràpid i em fixo més en la forma que en el contigut). Tot i que està molt bonic ficar fotos de fons, m'agrada quan això no fa més incòmoda la lectura.

    Sangifetge, jo opinava igual que tu i per això no m'he molestat a fer-me un blog fins ara. Suposo que el que diu la Leela és cert: has de fer un blog que sigui diferent amb un tema atractiu per a un tipus de públic determinat.

    Sobre el tema Wordpress/Blogger, algú em pot fer cinc cèntims dels avantatges que ofereix un i altre?

    Sabeu si algú ofereix un servei gratuit i de certa qualitat (com el que ofereixen pels blogs) però per a pàgines web?
  • RE: Blogs
    Jere Soler G | 03/02/2012 a les 15:56
    Hola Qwark!
    Tingues per segur que si fas un blog filosòfic/científic/científicfilosòfic/epistemològic/etc. hi participaré amb molt de gust i et faré propaganda des del meu blog.
    Això dels blogs no afluixa, n'hi ha de molt bons, molt creatius i sorprenents, sobretot si et mous en diferents llengües i estats (els traductors ajuden molt). A mi em costaria, ara per ara, prescindir del blog, és una eina expressiva fonamental.
    Ja ens diràs alguna cosa que tinc ganes de començar!
  • RE: Blogs
    Jere Soler G | 03/02/2012 a les 16:01
    Les últimes preguntes que fas no les havia vist:

    Wordpress ofereix més possibilitats quant a efectes, però si en sapi, és més difícil però amb més possibilitats (de fer birgueries), com a defecte et diria que algunes persones m'han comentat una certa influència ultraconservadora que ha propiciat la censura d'alguns blogs, però no ho he verificat, son rumors.
    Blogger és més fàcil de fer servir, i també ofereix una certa personalització a mida que en vas aprenent.

    Serveis gratuïts de pàgnes web? El mateix google de la mateixa manera que té el correu, el calendar, el googledocs, i els blogs... té els site web, que t'ofereix un editor facilet de pàgines web i espai.
  • RE: Blogs
    setzepetges | 03/02/2012 a les 17:33
    Tal com estan les coses, utilitzar un bloc per a fins comercials el més fàcil és que te'l tanquin en quatre dies. Per aquestes coses millor els web's, els blocs són per compartir i poca gent hi cerca comprar res en els blocs, la nostra experiència personal és venda zero per internet del llibre.
    Si vols pots visitar el nostre bloc, és senzillament una eina de propaganda i lloc de trobada dels autors, i de moment sols és com un tauló d'anuncis.

    clica "setzepetges" en el cercador i el trobaràs.
  • RE: Blogs
    qwark | 03/02/2012 a les 18:21
    Gràcies pel consell, sangifetge i setzepetges. De tota manera no pensava en cap ús comercial, de moment.

    Em penso que abans he fet servir la paraula "comercial" però pensava en un sentit diferent (d'atreure a més públic).
  • RE: Blogs
    F. Arnau | 03/02/2012 a les 19:03
    Ací tens els meus blogs, que tampoc no hi són a la llista d'ARC:

    L'espill de l'orb

    GOde Poesia

    Espere que em visites, i si n'obres algun (de blog) m'ho fas saber.

    Salut!

    FRANCESC

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.