Detall intervenció

Que RC s'està "morint"? És això el què he llegit a les profunditats del fòrum? Que falta "activitat", "capes de pintura" i "clucades d'ull a la llum de les espelmes"? SEREU BORDAGASSOS!!!

Intervenció de: EmmaThessaM | 01-10-2007


Esteu avorrits? I com ho penseu solucionar, llegint els missatges que apareguin per consolar-vos mútuament, fent llistes interminables de propostes amb l'esperança que algú les posi en marxa, esperant amb els braços creuats a que la pàgina canviï de colors per art de màgia i tots tinguem (finalment) un fòrum amb cara i ulls?

NO, NO I NO!!

"A mi què m'agradaria que passés?" Això és el què heu de pensar: EXACTAMENT això! Una trobada, un concurs, una excursió una activitat? Doncs fés-la. I punt. Que té èxit, fantàstic. Que no en té, meravellós: perquè era una cosa que TU tenies ganes de fer, que a TU et feia ganes de fer i, per tant, sigui o no un èxit haurà valgut la pena, haurà aportat dinamisme a la pàgina i, en els pitjor dels casos, segur que caces com a mínim un parell d'avorrits.

Per exemple, un botó.

PROPOSTA (no proposta que espera que algú faci, proposta que jo proposo i per tant animo, recolzo i el què faci falta).

1r - Agafar un concurs en actiu
2n - Animar la participació al concurs, ajudar-nos mútuament com si fos una mena de taller literari, grup de suport, grup de... (Bé, aquest punt s'hauria de perfilar que me l'estic inventant sota la marxa)
3r - Presentar tots els relats al concurs escollit
4t - Esperar tots plegats al veredicte: missatges de suport, activitats d'entreteniment,...
5è - Proclamació dels finalistes (amb la qualitat de la gent de la pàgina, segur que algú o altre d'RC es cola entre els finalistes)
6è - Organitzar una trobada per assistir a l'entrega de premis (i, si és el cas, afegir-hi un soparet o un dinaret o un esmorzaret o un cap de setmana complet)

Ara doncs: qui s'hi apunta?

No pot ser divertit que, almenys per una vegada, en lloc de participar mig d'amagatotis i cadascú pel seu cantó, participem una gran quantitat de relataires en bloc? Us animeu?

I ja posats a fer, proposo que s'elegeixi un premi de relat curt (o un parell) que s'acabi aquest mes, un de poesia (o un parell) que també s'acabi a final de mes i un de novel·la (aquí em sembla que un és suficient) que acabi a principis de l'any que ve o una mica més.

Així doncs: algú m'acompanya en l'aventura?


EmmaThessaM

PD. Ah, sí: si ningú no contesta no us preocupeu, que jo puc ser MOLT pesada quan vull, jeje


Respostes

  • uaaaauuuuu....!!!!
    l'home d'arena | 01/10/2007 a les 20:10

    és precís posar-li un final amb música...
    A veure? Si, aquest li anirà bé.
    Allà va..


  • Boníssima, la teva proposta
    Jere Soler G | 01/10/2007 a les 20:24

    genial, pràctica, efectiva, seductora, emocionant... Ara mateix em poso a buscar concursos possibles... Això sí, no podem penjar els relats aquí al web fins que no s'hagi proclamat el veredicte, perquè no perdin el caràcter d'inèdits; en tot cas si volem ajudar.nos i fer tallers ho hauríem de fer en algun blog privat.

    • Proposo anar tots a per aquest premi:
      Jere Soler G | 01/10/2007 a les 20:38

      Cap al : premi del delta , i quan anem a recollir el premi ens mengem una paella

      Potser us sembli molt llarg, però no ho és pas. Penseu que demanen el relat a doble espai i que podeu jugar amb els marges. Així doncs, si diuen que ha de ser de 10 a 20 fulls, heu de comptar que en realitat és de cinc a deu fulls a espai simple.

      Tingueu en compte que el termini de presentació acaba el 14 de novembre. Això vol dir que els heu d'enviar com a molt tard el 5 o el 6 de novembre per anar tranquils.

      Avantatges d'aquest premi: quan anem a felicitar els guanyadors, els finalistes, o a recollir el premi, ens podrem cruspir una paella, d'aquelles tan bones que fan per allà baix; i podrem passejar una mica pel delta.

      Qui s'anima a treballar plegats? Tallers, crítiques els uns als altres, el que calgui per presentar bons relats...
      • ohhhh és MOLT LLAAAARGGGGGGGGGG!!! N+
        gypsy | 01/10/2007 a les 20:58

      • RE: Proposo anar tots a per aquest premi:
        ninona | 01/10/2007 a les 21:07

        Jo m'apunto, tot i que darrerament no tinc gaire temps ni gaire "inspiració" i que potser és una mica llarg pel que jo sé fer.
        Potser cal obligar-se una mica, o sigui que compta amb mi si el tema tira endavant.

        Ninona
        • jo no m'atreveixo, és megallarg!
          gypsy | 01/10/2007 a les 21:16

          se'm trenquen els esquemes!!
          i és molt difícil bastir estructures dignes d'aquesta llargària. Uf quantes paraules serien?
          si el repte són max. 400, això què?

          uuuhhhhhhhh
  • FELICITATS! per la idea EmmaThessaM n+
    gypsy | 01/10/2007 a les 21:04

  • FELICITATS! per la idea EmmaThessaM n+
    gypsy | 01/10/2007 a les 21:05

  • FELICITATS! per la idea EmmaThessaM n+
    gypsy | 01/10/2007 a les 21:06

    • no sé que em passa se'm triplica tot! sense actualitzar ni res
      gypsy | 01/10/2007 a les 21:09

      merda d'informàtica!!!
  • PREMIS (Adjudicats per ordre d'arribada, o el què és el mateix qui no corre vola o el què és el mateix perquè no fas clic d'una vegada i deixes de llegir títols quilomètrics plens de bajanades?!)
    EmmaThessaM | 01/10/2007 a les 21:40

    PREMI RELAT LLARG: "XIII PREMIS LITERARIS TERRA DE FANG" Localitat: Deltebre. Termini: 14/11/07. Lliurament de premis: dissabte 15 de desembre del 2007.

    PREMI NOVEL·LA: "XLII PREMI MARIAN VAYREDA" Localitat: Olot. Termini: 01/02/08. Lliurament de premis: dissabte 19 d'abril del 2008.

    PREMI RELAT CURT: ?

    PREMI POESIA (1): ??

    PREMI POESIA (2): ???!

    A què esperes per proposar el teu! L´únic requisit és que les dates d'entrega de premis no coincideixin i que les localitats tampoc: posats a viatjar, hem de fer turisme en condicions!

    Espero les vostres propostes!!


    EmmaThessaM
    • Més idees:
      ginebre | 01/10/2007 a les 23:05

      si fessim un relat col.lectiu o un recull de relats (com ara feien Ofelia Dracs, per ex.) i el presentessim a un concurs i el guanyèssim, els cèntims del premi podrien ser per RC, perquè puguin fer coixí.... tenir uns cèntims per les averies, o per treure els anuncis, per exemple.

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.