Detall intervenció

Moltes gràcies pel comentari i felicitats al guanyador (no+)

Intervenció de: PenjatsFAE | 18-08-2010



Respostes

  • Realment...
    deòmises | 18/08/2010 a les 00:18

    ...se m'ha fet difícil aquesta proposta, com ja vaig dir fa uns dies. A més, m'he adonat que, llegint millor el post de la convocatòria, he estat al 50% del que demanaves, foster.

    Tampoc no m'han fet el pes a mi, cap de les dues narracions presentades (algú que sempre em critica, sense parroquialitats, ja m'ho ha fet notar abans dels teus comentaris) i estic d'acord amb tot el que dius. Queden aquí perquè les he aconseguides desenvolupar, però no m'han satisfet.

    Gràcies pels dos comentaris, i bona feina en comentar la resta dels companys/de les companyes.

    Felicitats, Sangifetge, i Vladimir, pel repte aconseguit i pel 10 fosterià. Coincideixo amb ell en tot, per primera vegada a la meva vida (penso ;))


    d.
  • Felicitats al guanyador i al jutge
    Frèdia | 18/08/2010 a les 00:32

    Un bon relat, Sangifetge, d'aquells que no deixen gens indiferent. De fet, n'hi havia de molt bons. Penso que el jutge no ha tingut fàcil. Felicitats a tots dos per la bona feina. I sí, sí, foster, sóc jo mirant de posar-me en forma un altre cop.
  • RE: --->REPTE 433...Una nit d'amor i sexe--Comentaris i veredicte!!
    angie | 18/08/2010 a les 07:21

    Molt bé, Sangifetge!. Eres el candidat òptim per una nit d'amor i sexe! jejeje. Fantàstic relat!. Li vaig dir a en bressol ahir, òndia, en Sangifetge ha escrit un relat que m'hagués agradat escriure a mi...
    I foster, una passada de comentaris, una passada... sobre el meu repte tens raó en gairebé totes les apreciacions, vaig escriure'l una mica a desgana, la veritat, però el pitjor de tot és que no me'n vaig sortir alhora d'obrir la reflexió del lector, ara ho veig. No sé primer per què vaig canviar la primera persona, ni perquè vaig alterar l'ordre d'alguns fets, així com tampoc perquè vaig eliminar .... bé, tan se val, m'encanta intentar participar en un repte proposat per tu, perquè l'afluència és generosa i t'hi aboques de ple en la tasca de jutge. Un luxe!.

    angie

    PS: m'ha emprenyat una mica no haver aconseguit allò que volia explicar, que anava pel tema joc entre amor i sexe, més que una altra cosa... per això em mola tant el relat guanyador.
  • Floretes
    SenyorTu | 18/08/2010 a les 08:24

    Algun cop m'he preguntat què guanyaria i què perdria aquest Repte si el vencedor el decidissin els vots com passa en els altres reptes del fòrum. Perdria els comentaris del jutge que en aquesta adició cal llegir i rebre vestit de cerimònia important.

    Enhorabona, Sangifetge. I no cal que miris de dissimular l'atracció que sents pels culturistes argentins, aquí som gent de ment oberta.

  • Moltes gràcies pel comentari i felicitats al guanyador (no+)
    PenjatsFAE | 18/08/2010 a les 11:01

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.