Detall intervenció

He de dir que lamento

Intervenció de: allan | 13-05-2008


tot aquest tema que ha sacsejat el fòrum ultimament. Si no ho dic rebento, o sigui. Crec que s'ha dut un tema per mi sense massa transcendència com es que hi hagin persones que amb noms de lectors posin uns, diguin coses que molesten...no crec que això valgui cap discussió ni tantes energies. He llegit coses d'una banda i de l'altra molt educades i d'altres passades de rosca. Ara bé, que el resultat sigui que un relataire deixi Rc es una pèrdua per tots.
Fa dies que volto per aqui, i he vist altres batusses al fòrum, la majoria d'importància zèro. També puc dir que devant altres coses força més greus- crec jo en una pàgina de escritors novells- com pot ser un plagi,- i parlo amb coneixement de causa- les persones que habitualment donen les seves opinions al fòrum no ho han ni esmentat, no s'ha dit ni una paraula sobre el tema. A mi tampoc m'agrada muntar sidrals, però, hosties, de debó que em sembla que molta gent s'ha passat bastant. També i ja acabo vull comentar una cosa que vaig llegir en un comentari del reptaire boigboig, que deia que n'Hergè " s'amagava radera un nick de dona", o quelcom similar; li recordo que tots absolutament aqui ens "amaguem" darrera de noms inventats; jo mateixa " m'amago " també, en aquest cas amb un nom masculí, i crec que significar-ho és una mica fora de lloc.
En fi; lamento la discussió, lamento que un relataire de qualitat se'n vagi. Naturalment tothom pot fer el que millor li sembla. Ara, crec sincerament, de debò; el tema no s'ho valia.
Es una opinió. Bona tarda.

Silvia Armangué, o allan lee, que tampoc te cap importància.


Respostes

 • RE: He de dir que lamento
  Autobahn | 13/05/2008 a les 19:50

  Home, doncs sí que és una pèrdua. A mi em sap greu que les coses s'emboliquin més del compte. Jo mateix, moltes vegades, soc molt animalot però si algú se sent molest demano disculpes de seguida i miro de que entre tots ho minimitzem. I si cal que se'm piqui el crostó, aquí el tinc per a rebre garrotades de les seques i de les molles.
  Això del plagi, en quin sentit ho dius? autoplagi o plagi d'algun relataire cap a un altre relataire? o plagi d'un escrit ja publicat? Bé, no comencem a remenar l'olla. El que sigui per ell farà.
  El més important és que no es deixi de publicar, comentar, compartir. A mi m'agrada que cadascú entén la pàgina a la seva manera i això és el que compta (penso)
  A mi m'agrada molt que hagis tornat. Jo t'estic molt agraït per moltes coses (i als que siguin de fora i llegeixin això, no penseu el que penseu, gamberrus! :D)
  Au vinga, que me n'haig d'anar!

  Molta sort!


  Florenci
 • (per alusions, sense cap ànim de polèmica)
  boigboig | 13/05/2008 a les 20:23

  Jo no vaig acusar-lo d'amagar-se sota un nick: tots ho fem, jo el primer. Em referia, amb molta mala baba, ho reconec, a que es demanava joc net i honestetat i tothom té els seus draps bruts (jo el primer).

  De totes maneres, per mi potfer el que vulgui, ell i tu allan (a qui respecto molt) i la gypsy i la mare del tano (sense ànim d'ofendre a cap mare).

  I estic d'acord: el tema no s'ho valia, i la reacció va ser desproporcionada, per part de tots (de tots!). D'això em queixo també jo. Jo em vaig sentir ofès, i els ofesos fem tonteries (sense ser tontos, que tonto no és qui fa tonteries!).

  No diré res més, que ja n'hi ha hagut prou i massa de tot això.

  I àpali, que la vida és curta i s'ha d'aprofitar!

  Boig!

  (altrament conegut com boigboig, no confondre amb ningú altre).
  • RE: (per alusions, sense cap ànim de polèmica)
   allan | 13/05/2008 a les 20:59

   d'acord; parlant la gent s'entén. Trobo encertat el què dius. A viure i a deixar viure, i sobretot, a disfrutar, que son dos pipas.

   S.
   • RE: M'alegro de llegirte wapa...
    Epicuri | 14/05/2008 a les 08:32

    i de que vinguis a portar pipes...ja en tinc quatre! smuach!
 • a mi em sap greu que Hergè marxi
  gypsy | 13/05/2008 a les 21:50

  segurament si la proposta no l'hagués posada jo al post, el tema no hauria anat igual i potser hi hauria hagut una mica més de respecte i no s'haurien traspassat tants límits.

  De tot s'aprèn, sempre hi ha coses a evitar en un lloc on hi ha molta gent amb diferents interessos.

  Si pugues tornar enrere i evitar que Hergè marxés, ho faria, tot i que sé que no és possible i que sovint tots, un dia o altre encetem el començament de la fi d'un camí que ha durat el que ha durat.
  Tampoc és res dramàtic, és el que és.

  Un petó allan, contenta de saber quelcom de tu i que estàs bé.


 • xermans...
  l'home d'arena | 13/05/2008 a les 23:00

  xa n'hi prou, collons!!!

  xufocat estic per tanta enerxia desaprofitada.
  Tantes coses com es podrien fer... senyor!
  nadar, o ballar en conill sota la pluja, o escriure la recepta de làrròs amb fesols i penques, o pintar de goig la façana de l'axuntament, o sortir al balcó i cantar il mio bambino caro...

  au, salut i rebolica!!
  (em prenc la llibertat, perquè sóc vei del Bonet)

  Acudit:

  - Xé, vols que ens comprem una botella de güisqui i ens la xuclem?
  - Si. Però primer ens la beurem, no?

  I una estrofa d'una meravellosa havanera que cantem per la Marina Alta:

  " A l'escollera vaig a cagar
  i mentre cague mire la mar."

  Vexeu ja m'heu fet dir bestieses.

  Les x són perquè estic fent proves per parlar apitxat.


  • HAHAHAHA!!! :D otres, m'has fet plorar de riure, gràcies! n+
   Autobahn | 14/05/2008 a les 08:03

  • RE:això es aprofitar el temps
   Epicuri | 14/05/2008 a les 08:19

   je,je,je jo també m'he "apitxat" de riure, vaig a l'escollera...

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.