Detall intervenció

El vot (si ha de ser un...)

Intervenció de: Barcelona, t'estimo | 26-06-2008


és per al poema de Bruixot titulat "Coses que no he fet una revetlla"

BCN, I Love U


Respostes

  • RE: Votacions RPV43 "de veritat"
    MarBlava | 26/06/2008 a les 09:28

    2- FESTA MAJOR "ullsblaus1"
  • El vot (si ha de ser un...)
    Barcelona, t'estimo | 26/06/2008 a les 09:39

    és per al poema de Bruixot titulat "Coses que no he fet una revetlla"

    BCN, I Love U
    • REVotacions RPV43
      JOANPG | 26/06/2008 a les 10:23

      Com a relataire que va proposar aquest poc concorregut repte, i vist que hi ha dos poemes en votació, i que ja hi ha gent que els ha votat,proposo,pels poders de ser el reptaire, que:

      Un sol vot per votant.

      Si hi ha empat ens parlarem els tres.

      Les votacions s'acaban avui 26/06/2008 a les 22h.

      JOANPG "dixit".
  • RE: Votacions RPV43 "de veritat"
    LLUNA3 | 26/06/2008 a les 10:36

    Voto per:

    2 Festa Major de ullsblaus1.
  • El meu vot
    Dídac Sanahuja | 26/06/2008 a les 10:42

    per al poema d'en Bruixot. Sé que la joventut d'ullsblaus1 fa que el seu poema sigui menys madur, però em decideixo pel text, no per l'edat.

    Dídac
  • Com 3AVI3, també explico el meu vot
    deòmises | 26/06/2008 a les 11:14

    Estic d'acord en donar oportunitats a la gent jove, a aquella gent que no ha tingut l'oportunitat de guanyar cap repte, a qui s'hi esforça.

    Però, tot i saber la curta edat d'ullsblaus1, crec que el seu poema no està prou polit. Per tant, em decanto pel de Bruixot.

    Pel que fa a l'extensió, si és al post de les votacions, és evident que JOANPG l'ha donat com a vàlid. Per tant, també dins del RPV43. Si no fos vàlid, només hi hauria un sol poema concursable, que seria el d'ullsblaus i el termini de les votacions no caldria donar-lo, perquè automàticament seria el guanyador del RPV proposat per JOANPG.

    Si erro, digueu-m'ho. Si algú se sent ferit, demano disculpes per avançat.

    Sort a tots dos, d.
  • El meu vot és per...
    Bianca | 26/06/2008 a les 11:33

    ... 1- Coses que no he fet una revetlla.
    (de bruixot)
    • Objectivament, vote per...
      Dolça Parvati | 26/06/2008 a les 11:42

      Bruixot (Coses que no he fet...): gran sonoritat i domini extraordinari del llenguatge. Com ens has acostumat

      Dolça
  • VOT NEGAT!!!
    llamp! | 26/06/2008 a les 12:11

    Jo de tu, ullets blavets, hagués presentat el poema teu fora de concurs.

    M'explico: Ja sé que ets una monada de nen de 13 anys, molt maco i escrius d'allò més bé. El teu poema és qüasi bé perfecte. Uns quartets molt ben aconseguits, sí senyor! Un poemàs!

    Però ara bé... una de les normes (que per cert, no estàn gaire ben establertes ni publicitades degudament) és que qui planteja el nou repte... no pot ser guanyador del següent repte.... no!

    Això dels reptes NO ÉS com aquell joc en que si jo guanyo el concurs de la TV avui... hi torno demà i demà passat i el dia després... fins que algú em destroni... pq sóc el millor (ho sé)... i així m'enduré tots els diners del concurs i retornaré al meu poble com a just vencedor i ídol de masses... NO

    L'ESPERIT del repte és la successió d'èxits. M'explico altra vegada: L'important del RPV, és que hi participi molta gent, que hi hagi diversitat. Si en un RPV s'hi presenta poca gent... s'allarga el termini. Es fa un post i es diu: "donada la poca participació en el RPV, he decidit allargar el RPV un, dos, tres dies o una setmana més". S'ha d'entendre que la gent potser té exàmens... o no! Potser treballa i necessita temps per fer una poesia més o menys presentable, etc.

    Has acabat 1r d'ESO? Molt bé, noi, així m'agrada, estudia que ara tens l'edat. Però la gent que fa poemes i els penja al RPV espera una mica de responsabilitat del guanyador. Espera que tingui la amabilitat de fer just i transparent el procés de presentació, votació i recompte de vots o veredicte.

    De manera que si hem de ser jutges, no ens podem presentar al RPV, i, si ho fem per plaer, només per plaer... hem de penjar-lo i posar al costat: "(fora de concurs)". Només per educació i bones maneres, no per desmerèixer res. Si els relataires penjen poemes fora de concurs, és per moltes raons, no només pq són els jutges, sino pq tb estàn molt ocupats i no podràn presentar el nou RPV si guanyen. Això té sentit: el sentit que no per presentar el poema has de participar en el concurs.

    M'explico?

    El meu vot és un vot negat, un vot contra l'egoïsme. Espero que per la teva joventut i inexperiència no t'ho prenguis malament i reflexionis, hi donis voltes, raonis, mostris serenitat i finalment... prenguis les decisions correctes. Les que tu creguis convenients. Pots demanar consell als pares, als germans, als amics, etc. Però en nego en rodó a donar el meu vot, quan no hi ha vot possible!

    Entesos?

    Apa! Records del llampec: ferreteru@hotmail.com (per si les mosques)
    • Estic indignat!!
      Ullsblaus1 | 26/06/2008 a les 12:50

      Estic indignat, encara que tingui tretze anys tu no tens dret a dir que no no escric els meus poemes, ni menys faltar-me el respecte.
      Tranquil que això se sabrà sabent per tothom, i potser el farsant ets tu amb el teu nom secret de macedònia, ens deixes consfusos i ens fas pensar malament de tu. Jo de tu no seguiria fent el burro, perquè al final et faràn fora de relatsencatala.
    • RE: VOT NEGAT!!!
      JOANPG | 26/06/2008 a les 14:09

      Llampec aquesta vegada l'has ben cagada. El guanyador del repte anterior vaig ser jo JOANPG i jo, a travers de Bruixot i amb l'ajut de unaquimera, ja que sóc negat per l'informàtica, les normes les poso jo.

      Crec que una mica d'humilitat i respecta envers els altres no t'aniria malament.

      Si t'has confós no passa res, pero si ho dius creient-ho t'haig de dir que desqualificaré el poema d'en Bruixot per no estar dins de les normas dels vint versos, declararè nul el repte,i us engegaré a pastar fang a uns quants enterats.

      Perdoneu els que aneu de bona fe ja que la cosa no va amb vosaltres ni molt menys amb tu Bruixot que has fet un molt bon poema i m'ha sajudat en tot. Tu, que tens experiència, m'agradaria que m'aconsellesis.
      Jo en aquets moments estic indignat pel despreci i fins i tot insult que Llampec dedica a un noiet esperançat en aprendre a escriure.
      Si una cosa no suporto és la manca de respecta
      per les pesones, siguin quí siguin, i a més basat-se en falsas suposicions.
      • RE: RE: VOT NEGAT!!!
        llamp! | 26/06/2008 a les 15:32

        Ehem! M'he sentit al.ludit, tot i que jo no sóc en Llampec, pobret, només té 1 relat publicat i sense valorar. A veure qui s'atreveix amb ell?
        Jo, sóc en llampec i em diferencio del Llampec per la primera ela minúscula (llampec). Fet l'aclariment, entro en matèria:

        Sí, m'he confós tirant-li els trastos a l'ullsblaus1, que pobret, no té culpa de res, des d'aquí, ullsblaus1 et demano disculpes si t'he ofès, no era la meva intenció.

        Però: Bruixot, ullsblaus1 i JOANPG l'heu liat... i força liada! Els uns pels altres... Que si jo penjo el post i tu escrius el poema, que si ara entro amb el nick "Repte poètic" i penjo el repte de part d'en JOANPG, però sóc el Bruixot, que si l'ullsblaus1 es fica pel mig i penja les votacions. Què és això? Això sembla can pixa, ho sento per tots vosaltres! No tinc res en contra que es publiqui el RPV sota el pseudònim de Repte poètic, ni que les votacions les penji un amic, pq jo no puc que estic a la feina, etc... No tinc res en contra teva (JOANPG), ni en contra d'ullsblaus1, ni en contra de Bruixot.

        Però demano aclariments, demano senzillesa, demano correcció i demano serietat i responsabilitat i una mica de comprensió també. D'humil no me'n falta, però et diré més: Som 3.704 autors a Relats en Català, alguns hi són des del començament, altres heu vingut més tard i voleu imposar les vostres lleis o les desconeixeu (entreu a l'usuari Repte poètic amb la clau reptepoetic i passejeu-vos-hi una estona, no està de més). Una mica més de serietat, senyors! Hi ha més o menys unes normes establertes, hi ha uns procediments, uns equemes, unes estructures... tu sol no pots engegar a pastar fang l'invent dels reptes, pq per inèrcia s'han convertit en un gran pilar de RC, fins a ser molt importants per a la creació de relats i poemes en català.

        "Els vint versos de rigor, com sempre, i el plaç l'allargaria una mica per recuperant-se de les possibles ressaques de les festes.

        El plaç venceria el dia 25 de juny a les 10 del vespre o sigui a les 22h.

        JOANPG

        (Penjat per Bruixot...). "

        Això qui ho ha escrit? A veure, demano explicacions! "20 versos de rigor"? Aquí no hi ha rigor, si tú vols fer que l'extensió màxima sigui de 20 versos, poses:

        Extensió: Màxim de 20 versos

        Però akí no hi ha rigor ni res, hi ha 20 versos d'extensió i punt.

        Pots afirmar, no tinguis por a afirmar que el termini s'acabarà el dia 25 de Juny a les 22h de la nit, però no t'ho critico... "El termini venceria...", només et corregeixo "termini"

        I si en Bruixot t'ha penjat l'escrit que tu has fet, em sembla d'una correcció absoluta, però no aneu marejant la perdiu (Bruixot, JOANPG i ullsblaus1)... pq m'heu liat de mala manera i li ha tocat el rebre al jovenet d'ullsblaus1 (no anava per a tu la bronca, perdona).

        Doncs, a veure, fiquem-nos en els nostres papers: ullsblaus1 i Bruixot són lícits participants, pq el RPV l'has penjat tu, JOANPG, entenc que és així. Per tant, els vots recomptats són perfectament vàlids i legals... resolc que faré un VOT AFIRMATIU, pero el faré en el següent post.

        Jo no he faltat el respecte a ningú, ni insultat i si m'he basat en falses suposicions ho puc argumentar dient que m'he equivocat quan he vist el post de l'ullsblaus1, pensant que era ell qui havia penjat el repte. Entre tant de liar-me, he intentat donar una lliçó a l'ullsbalus1, pq no tornés a succeïr que guanyés algú un repte 2 vegades seguides. Reconec el meu error, reconec que he estat bastant dur i inflexible amb una canalla de 13 anyets i intentaré disculpar-me amb ell.

        Però senyor JOANPG, si vostè vol desqualificar el Bruixot, faci-ho, més de 20 versos no es permetien oi? Endavant! No tindrà vostè cap oposició i més d'un somriurà. Espero que no tinguem que arribar a aquest límit tant indesitjable. Es podria haver allargat el repte, també, no passa res, molta gent ho ha fet i ningú s'ha endut les mans al cap.

        Deures per JOANPG: Repassar normes dels reptes als quals em presento i acabo guanyant (no costa tant oi?)

        Consell per ullsblaus1: Intenta no ficar la pota i no ficar-te enmig de les trifulques dels grans, a no ser que et vulguis endur un mastegot sense voler. Si et falta experiència, no t'amoïnis, tot vindrà... mica en mica s'omple la pica. Escriu poesia, escriu... t'animo a seguir escrivint pq escrius molt bé i m'agrada com ho fas, no et tallis ni un pèl i demostra'ns a tots el que saps fer. Ets una jove promesa ;-) T'ho diu un que ha llegit moltes coses a RC, no és broma, em sembla que tens talent i t'hi esforces prou, endavant i optimisme!

        Bruixot? A tu no et tinc estudiat, et vaig conèixer a la megatrobada de Premià i t'haig de dir que em caus bé i ets un paio enrotllat i curiós, a tú et dic que la teva poesia m'agrada, no es pot desmerèixer, ets un gran poeta, no sé quins són els teus límits, però sempre poses el llistó molt alt en els reptes... on hi ha qualitat hi ha el Bruixot pel mig. Tu saps prou bé quins són els teus deures i no et calen consells, ans al contrari, n'hauries de donar als demés si ets professor.

        Salut, repte i pau a tothom!

        Apasiau!
  • RE: Votacions RPV43 "de veritat"
    Silencis | 26/06/2008 a les 13:59

    El meu vot és per Coses que no he fet una revetlla, de bruixot.

    He de dir, però, que estic totalment d'acord amb el contingut de la darrera estrofa del poema d'ullsblaus1.

  • RE: Votacions RPV43 "de veritat"
    aleon | 26/06/2008 a les 14:22

    voto per festa major de ulls Blaus1, m'agradat molt , gallina de piel.
  • 1 vot afirmatiu més
    llamp! | 26/06/2008 a les 15:34

    2- FESTA MAJOR (ullsblaus1)
  • RE: Votacions RPV43 "de veritat"
    desideri | 26/06/2008 a les 19:26

    Voto per:

    1- Coses que no he fet una revetlla.
    (de bruixot)


  • vot
    Camille | 26/06/2008 a les 19:36

    El meu vot es per :

    FESTA MAJOR (ullsblaus1).


    Camille


  • RE: Votacions RPV43 "de veritat"
    FreeCat | 27/06/2008 a les 08:44

    VOTO PER FESTA MAJOR D´ULLSBLAUS

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.