Roger Garcia Casellas

Burgos,

2 Relats, 3 Comentaris
1608 Lectures
Valoració de l'autor: 5.00

Biografia:
Escric desde que tenia 12 anys i vaig publicar relats a unes quantes revistes. Vaig estudiar periodisme amb la intenció d'aconseguir guanyar-me la vida escrivint i al final suposo que ho he aconseguit: ara em dedico al màrqueting i les relacions públiques, bàsicament escric per a empreses i empresaris.

Potser no és el que haguès somiat quan començava, però em dóna de menjar i m'ofereix uns quants reptes interessants cada dia. Per a mi qualsevol text és un repte literari, ni que sigui una traducció tècnica o un discurs per a un executiu.

Durant els darrers anys he estat tant enfeinat que no escric ni una línia que fos per a mi, no per a un client. Ara he començat una nova etapa professional com a freelance, treballo desde casa i espero tornar a tenir temps d'escriure pel pur plaer de fer-ho.

Fins ara la meva producció literària es limita a uns quants relats, alguns els podeu veure publicats en aquest espai. Com tants d'altres, segueixo a l'espera de la gran història que mereixi desenvolupar-la en un llibre. No tinc pressa: abans que res, cerco l'originalitat, no vull que els meus relats s'assemblin a cap altres.

Vosaltres direu si ho he aconseguit. Agrairé les vostres crítiques i també que m'ho digueu si us ha agradat, si us ha fet passar una bona estona.

No pretenc res més que això.

Si em voleu contactar: www.rogergarcia.com

Per acabar, una frase que va dir el gran Terenci Moix i que em va arribar molt endins:
"El dia que deixi d'escriure, me la tallaré."



Últims relats de Roger Garcia Casellas

  • Mentre dormies al tren

    Roger Garcia Casellas - 18-10-2006 - 773 Lectures - 3 comentaris
    Temps estimat: menys d'un minut

    ¿Us heu enamorat mai d'una persona a qui tot just heu tingut davant durant una estona, al tren, a l'autobús? A mi em va passar una vegada, vaig estripar uns apunts i li vaig deixar aquest poema a una butxaca de l'abric. ¿Voleu saber si em va trucar? Bé, això ja és tota una altra història... més

  • La patrulla

    Roger Garcia Casellas - 10-10-2006 - 835 Lectures - 0 comentaris
    Temps estimat: 3 minuts

    (extret del tom 4 de les memòries de Sir Donald Mansfield, l'últim gran explorador, que senzillament va nèixer en un segle equivocat) més