Linka

0 Relats, 0 Comentaris
0 Lectures
Valoració de l'autor: 5.00

Últims relats de Linka

  • No s'han trobat relats.

Últims comentaris de l'autor

  • Linka | 29-01-2005

    Hola Dunes! No sabia ben bé si eres tu l'autora del text, però només m'ha calgut veure la fotografia de la posta de sol per acabar de confirmar les meves sospites sobre el teu nom. Ara ja el sé i et puc dir, amb tota sinceritat, que l'experiència (imagino que ja saps de quina vivència personal et parlo) m'ha demostrat que la por és el pitjor enemic d'un mateix. és capaç de posar les barreres que mai ningú et podrà imposar. I saps el pitjor de tot? Que, en el fons, si tenim aquesta por és perquè nosaltres ho volem. La por la creem nosaltres mateixos però també he après a esmicolar-la en les situacions més difícils de suportar, tot i que no sempre és fàcil i a vegades aquesta estúpida i miserable por aconsegueix que et quedis a casa i no et permeti fer aquell salt que et transportaria fins l'objectiu que estem cercant. Esmicolar les pors ens donarà ales i les ales ens donaran llibertat. Jo lluito per desar les pors en un calaix, potser demà ho aconseguirem tots plegats. Bé, segur que ho aconseguirem!!!!!

    un petó i ens veiem amb els petits a classe!!

    irene.

  • Linka | 29-01-2005

    És curiós com pot arribar a ser de forta la necessitat que tenim d'algú o d'alguna cosa per seguir endavant. La veritat és que m'he sentit molt identificada amb tu! Tot sovint és tan útil aquest coixí que ara esmentes, el qual ens xiuxiueja constantment que no val la pena rendir-se, que cal aixecar-se després d'haver topat amb aquelles pedres que ens trobem pel camí que, ben mirat, acabem de començar..., no et sembla? Que no s'aturin mai les ganes d'avançar!
    HASTA LA VICTORIA SIEMPRE!!!!

    Un petonàs guapa!!

    irene.

  • Linka | 24-01-2005

    hola mel!!
    Reconec en el teu relat moltes de les converses que hem compartit en aquesta curta, però no per això menys intensa amistat que tot just acabem d'encetar.
    La paraula serveix per desfogar-se i celebro que siguis capaç de fer-ho d'aquesta manera, amb textos que presenten una forta càrrega emocional.
    No t'he valorat el relat perquè no m'agrada posar nota a les coses, però t'asseguro un còmode aprovat més que merescut.

    ànims i a seguir escrivint!!

    irene.