Foto de perfil de Irina P

Irina P

Barcelona,

1 Relats, 4 Comentaris
1108 Lectures
Valoració de l'autor: 5.00

Biografia:
Visc a Barcelona i ja he superat l'edat del Crist. La meva gateta és la meva única deessa, m'agrada la literatura especulativa (o ciència-ficció filosòfica, psicològica...) però també m'agraden els llibres de literatura general si tracten temes interessant (el darrer "Herba d'enamorar" de Teresa Moure). Com a la protagonista del meu primer conte m'agrada anar en bicicleta, el tennis i fer l'amor com els savis orientals (quan els dos ens posem d'acord, clar). No llegeixo gaire poesia però sóc fan de Jordi de Sant jordi, Bartomeu Rosselló-Porcel, Salvat Papasseit... Ideològicament sóc eclèctica però independentista, ecologista, del Barça i poso com a primer punt del meu ideari els Països Catalans, sense reserves ni complexos.
Els llibres que he publicat de moment els deixo en secret perquè vull formar part d'aquest espai de creació i amistat sense condicionants. Em dic Irina P.

Últims relats de Irina P

  • Per fi m'he tret l'espina

    Irina P - 09-11-2006 - 1108 Lectures - 4 comentaris
    Temps estimat: 1 minut

    Per fi m'he tret l'espina Per fi m'he tret l'espina i he trobat un noi dolç a qui li agrada passejar en bicicleta els dissabtes al matí, fins a la platja i amb qui moltes tardes anem a jugar a tennis. El meu esport favorit. Per fi he trobat un noi que practica el tao sexual i que m'ofereix un rosari d'orgasmes tendres i tranquils, sense gimnàstiques forçades. més

Últims comentaris de l'autor

  • Irina P | 09-11-2006 | Valoració: 7

    sucde taronja,
    fa un temps també em vaig sentir així, tu ho expliques molt bé... però si ho mirem al cap d'un temps... ja esdevé una cosa passada.

    En el meu cas, però, jo no he deixat d'estimar però ni m'afecta, ni em fa mal, al contrari l'amor que continuo sentint el visc com una presència preciosa, a canvi de res, de la meva felicitat sense l'altre.

    gràcies per la teua benvinguda

    Irina P.

  • Irina P | 09-11-2006

    Laura,
    també m'ha agradat aquest ecrit... jo moltes vegades hi vaig fins al peix, en bicicleta... i tinc sensacions semblants.

    besades

    Irina P.

  • Irina P | 09-11-2006

    et dius Laura Dalmau? jo fa anys vaig escriure un conte futurista en què la protagonista es deia Laura Dalmau.

    Fa molt poc que he entrat a Relats en Català i m'ha fet gràcia trobar aquest nom que és com si fos una filla meva.
    També m'ha agradat aquest conte, moles dones no gosen masturbar-se, i tu ho fa molt bé, alliberada.

    besades

    Irina P.

  • Irina P | 09-11-2006

    Arbequina,

    en part demano disculpes, perquè una amiga em va animar a participar als vostres relats, vaig entrar, vaig veure que proposaven un repte i immediatament vaig escriure el conte, en 10 minutets, sense mirar gaire l'estil... Però em vaig adonar que sense voler m'havia sortit rodó perquè la protagonista es treia una espina que al final esdevenia una corona d'espines que fa mal.

    Potser aquesta part final l'hauria d'haver deixat més clara... el patiment de tenir-ho tot i no disposar del lloc adient perquè l'amant no podia ser a casa de la noia...
    Però era la primera vegada a la vida que escrivia un conte curt.
    Tinc una desena de contes llargs i un parell de publicats en llibres però això és una nova experiència i t'agraeixo infinitament el teu comentari.
    Besades

    Irina P

Últimes intervencions al Fòrum de l'autor