Per fi m'he tret l'espina

Un relat de: Irina P

Per fi m'he tret l'espina

Per fi m'he tret l'espina i he trobat un noi dolç a qui li agrada passejar en bicicleta els dissabtes al matí, fins a la platja i amb qui moltes tardes anem a jugar a tennis. El meu esport favorit.
Per fi he trobat un noi que practica el tao sexual i que m'ofereix un rosari d'orgasmes tendres i tranquils, sense gimnàstiques forçades.
Que no m'obliga a sortir de nits pels baretos de Barcelona. Que em sap cavalcar suaument sense parar i que em deixa llepar-li el dragonet, que és incapaç d'enganyar-me i que m'escriu un haiku cada matí.
Que em respecta la independència però que em reclama amb paciència quan cal, que m'escolta amb deler i que em somriu, que no està pendent de les meves febleses i amb qui comparteixo somnis.
Quina llàstima que sigui completament al·lèrgic als gats i que no puguem fer l'amor a casa meva, on visc amb la gateta, la meva amor principal. L'habitació de la casa els seus pares on hem d'anar a boixar fa pudor d'humit i quan hi entro és com si em clavessin una corona d'espines, com la que li van posar al Carod.

Irina P

Comentaris

  • Carnestoltes06 | 13-11-2006

    Vols dir, erotic? Potser romantic, potser humoristic, potser... pero...
    En nom del plaer, ben fet!
    Carn

  • benvinguda[Ofensiu]
    sucdetaronja | 09-11-2006

    això benvinguda ^^ una llàstima lo de la gata eh... sempre hi ha solucions per a tot... solucions per llevar-se la corona d'espines, per treuret l'espina. un bes

  • El meu primer relat curt[Ofensiu]
    Irina P | 09-11-2006

    Arbequina,

    en part demano disculpes, perquè una amiga em va animar a participar als vostres relats, vaig entrar, vaig veure que proposaven un repte i immediatament vaig escriure el conte, en 10 minutets, sense mirar gaire l'estil... Però em vaig adonar que sense voler m'havia sortit rodó perquè la protagonista es treia una espina que al final esdevenia una corona d'espines que fa mal.

    Potser aquesta part final l'hauria d'haver deixat més clara... el patiment de tenir-ho tot i no disposar del lloc adient perquè l'amant no podia ser a casa de la noia...
    Però era la primera vegada a la vida que escrivia un conte curt.
    Tinc una desena de contes llargs i un parell de publicats en llibres però això és una nova experiència i t'agraeixo infinitament el teu comentari.
    Besades

    Irina P

  • Arbequina | 09-11-2006

    Mira que he llegit relats, i no me n'havia trobat mai cap un de tan rarot. Compte, no dolent, ans el contrari, que'ha agradat molt... però és tan... original?... crec que m'inclino per personal. Diguem-ne que no m'ha deixat indiferent. La "llàstima" del final m'ha encantat, també com contraposaves el sexe al caràcter i el comportament...
    En fi, una nova experiència llegir-te. Espero que n'hi hagi més. Benvinguda a RC.

    Una abraçada.

    Arbequina.

l´Autor

Foto de perfil de Irina P

Irina P

1 Relats

4 Comentaris

1106 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Biografia:
Visc a Barcelona i ja he superat l'edat del Crist. La meva gateta és la meva única deessa, m'agrada la literatura especulativa (o ciència-ficció filosòfica, psicològica...) però també m'agraden els llibres de literatura general si tracten temes interessant (el darrer "Herba d'enamorar" de Teresa Moure). Com a la protagonista del meu primer conte m'agrada anar en bicicleta, el tennis i fer l'amor com els savis orientals (quan els dos ens posem d'acord, clar). No llegeixo gaire poesia però sóc fan de Jordi de Sant jordi, Bartomeu Rosselló-Porcel, Salvat Papasseit... Ideològicament sóc eclèctica però independentista, ecologista, del Barça i poso com a primer punt del meu ideari els Països Catalans, sense reserves ni complexos.
Els llibres que he publicat de moment els deixo en secret perquè vull formar part d'aquest espai de creació i amistat sense condicionants. Em dic Irina P.

Últims relats de l'autor