Foto de perfil de cupere

cupere

Barcelona,

3 Relats, 3 Comentaris
1785 Lectures
Valoració de l'autor: 5.00

Biografia:
Com diu la frase d'una cançó que m'agrada bastant, sóc "com una rosa sobre la neu". Aquella rosa que si se li demostra una mica de confiança i amistat deixa obrir el seus pètals mostrant el calent vermell que floreix des del seu interior, però que alhora, si sent que quelcom li pot causar alguna mena de mal, es defensa amb les punxes que la sàvia naturalesa li ha proporcionat.

Una rosa que des de la freda i morta neu observa amb fredor el seu entorn, un entorn que a cada segon crea efímeres imatges que moren prematurament, però que poden ser reanimades amb la gràcia de les paraules tot creant relats que evoquin la bellesa dels detalls més petits de la nostra realitat.

Una bellesa subjectiva que escriu relats que poden agradar o, per altra banda, ser despreciats, sobre gustos no hi ha res escrit :)

Últims relats de cupere

Últims comentaris de l'autor

  • cupere | 10-05-2008

    M'encanta, per variar una mica pel què fa als teus escrits :)

    És veritat que molts viuen torturats per un pensament permanent o quelcom que no els vol abandonar, fins que arriba un moment que decideixen treure'l de sobre seu.. deixant que marxi, que es perdi, però alhora que ho perden s'alliberen d'aquesta creu que sempre han portat i que els feia sentir més segurs.


    Però a vegades la seguretat no es troba amagant-se de tot, sinó deixant-se veure's per tothom.

  • cupere | 10-05-2008

    M'ha deixat sense paraules aquest relat per descriure tot el què has arribat, o vas arribar, a transmetre amb aquesta poesia.

    I la d'imatges que arriben a aparèixer al teu cap mentre llegeixes aquesta poesia és impressionant..!
    Massa impressionant com pots jugar tan bé amb les paraules per donar forma al text i, alhora, crear una sonoritat que et convida a seguir llegint més escrits teus.

    Suprem.