Erotílic

Un relat de: cupere

De camí cap a casa, es va mullar una mica amb la fina pluja que queia, per això, havent arribat, es va canviar la roba que portava; es dirigí corrents cap a la seva habitació i allà començà a despullar-se per treure's la roba xopa i posar-se quelcom més còmode i sec.

Es va treure el jersei que portava de coll alt i llana negra, deixant al descobert el seu fràgil, però emmotllat cos, els sostenidors que portava eren els mateixos que s'havia posat la nit anterior per seduir-lo: la part superior amb un coulette de negre setinat com a fons i uns bordats púrpures que contrastaven amb la pell, blanca com la neu, de la noia. Aquesta, per aconseguir una imatge més trencadora, es va pintar els llavis llargs i prims de color carmesí i es va recollir el cabell amb una cua deixant-la caure cap a un cantó fent que reposés sobre la seva espatlla de contorn dolç i fi, encara d'adolescent.
La Laura mentre anava tirant la roba mullada sobre el llit no podia evitar recordar la passada nit, no podia frenar els gestos que tant l'havien excitat i ara s'introduïen de nou al seu cap com quan el noi, sense voler aturar el sentiment salvatge que es despertava i guerrejava al seu interior, sense saber com controlar el seu propi cos, es va apropar a l'espatlla d'aquella deessa que tenia al davant i li va apartar els brillants i ondulats cabells negres amb un suau moviment de mà, va acaronar amb els seus llavis la sal que havia tirat sobre aquella delicada espatlla i tot seguit va llepar sobre la pell de la noia l'àcid estimulant de la llimona que s'escorria pel braç de la noia; tot seguit van brindar amb un fogós tequil·la celebrant la llarga nit que esperava impacient.

La Laura mentre es descordava els pantalons recordava l'escalfor de l'alè del noi com recorria cada racó del seu braç, pujant pel coll i besant-lo, resseguint el lòbul de l'orella esquerra.. l'excitava massa a ella, i el seu cavaller nocturn ho notava. Després de tastar la gustosa boca de la noia i fer-li córrer el pintallavis, va començar a baixar pel bell mig del morbós cos femení, que ara tenia entre ell i el terra, amb la seva calenta boca. Quan l'Albert es va trobar bevent el cava que havia vessat al ventre de la noia va percebre el perfum que emanava el sexe d'ella ...reclamava bullir de passió.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de cupere

cupere

3 Relats

3 Comentaris

1790 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Biografia:
Com diu la frase d'una cançó que m'agrada bastant, sóc "com una rosa sobre la neu". Aquella rosa que si se li demostra una mica de confiança i amistat deixa obrir el seus pètals mostrant el calent vermell que floreix des del seu interior, però que alhora, si sent que quelcom li pot causar alguna mena de mal, es defensa amb les punxes que la sàvia naturalesa li ha proporcionat.

Una rosa que des de la freda i morta neu observa amb fredor el seu entorn, un entorn que a cada segon crea efímeres imatges que moren prematurament, però que poden ser reanimades amb la gràcia de les paraules tot creant relats que evoquin la bellesa dels detalls més petits de la nostra realitat.

Una bellesa subjectiva que escriu relats que poden agradar o, per altra banda, ser despreciats, sobre gustos no hi ha res escrit :)

Últims relats de l'autor