Detall intervenció

Petita crònica de la gala de presentació del llibre “La llum”, de diversos autors i artistes plàstics a favor de la Marató de TV3 2015 dedicada enguany a les malalties metabòliques.

Intervenció de: Naiade | 05-12-2015

Petita crònica de la gala de presentació del llibre “La llum”, de diversos autors i artistes plàstics a favor de la Marató de TV3 2015 dedicada enguany a les malalties metabòliques.
Avui un matí de dissabte grans i petits ens hem aplegat a la Biblioteca Sagrada Família de Barcelona. Amb una sala plena la M. Pilar Navarro amb la seva simpatia habitual, ha iniciat la presentació, tot seguit el president Ferran Planell ha seguit, anunciant-nos l’actuació del “Conta-contes” Pau Gomez del grup “L’embarral”. Ens ha llegit contes sobretot de cuques de llum ajudat per alguns nens que interpretaven les escenes amb els dibuixos dels personatges de cada conte; com que no abundaven els voluntaris, els que sortien tenien que interpretar més d’un paper. Tot i així ho han fet molt bé i tan per seves expressions com pel aplaudiments del públic, tothom ha quedat més que satisfet. Tot seguit La Montse Assens i la Laura Ropero han obsequiat als nens autors amb bolígrafs i llibretes perquè segueixin escrivint, fotografies amb petits i grans han acabat la vetllada. Una estona d’esbarjo retrobant companys apreciats i coneixent-ne de nous. De moment i ha hagut bona venda de llibres i esperem que n’hi hagin més; la causa s’ho val. Ara esperem que la nostre tresorera Montse Assens ens vagi posant al dia de les noves aportacions que podem fer.
En el seguent enllaç podeu veure les fotos:

https://www.facebook.com/groups/relataires/


Respostes

  • Gràcies, Naiade, per aquesta petita crònica.
    brins | 05/12/2015 a les 20:41

    Felicitats a tots, als organitzadors, als escriptors, als il·lustradors...però, sobretot, als participants més petits. Ells tenen a les seves mans el futur de l'escriptura en català.
  • RE: Petita crònica de la gala de presentació del llibre “La llum”, de diversos autors i artistes plàstics a favor de la Marató de TV3 2015 dedicada enguany a les malalties metabòliques.
    montserrat vilaró berenguer | 06/12/2015 a les 11:19
    Felicitats als organitzadors i a tots
  • Gràcies per la crònica
    Galzeran (homefosc) | 08/12/2015 a les 09:46
    Haurà estat un plaer pels més menuts aquesta presentació. He vist les fotos i estava força plena la sala, ara estaria bé que més relataires fessin presentacions en altres localitats.

    Amb tanta gent com hi ha en aquest fòrum, de diverses localitats, crec que hauria de ser fàcil motivar a més canalla per veure una presentació similar al seu poble o ciutat. Ànims, sortiu de l'anonimat ! serà per a una causa justa.

    I gràcies per la crònica, Montse!

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.