Detall intervenció

Volia posar un enllaç al repte però veig que encara és aquí mateix. Doncs us deixo un microrelat que acabo d'enviar a El Peiódico.

Intervenció de: marinada | 25-07-2007


Per un parell d'espelmes
Aquell dia arribava la seva dona d'una viatge que havia fet sola, per aclarir les idees respecte a la seva relació, li havia dit. I la veritat és que aquell temps separats, el que havia fet és obrir el ulls d'en Manel i fer-li veure que el seu matrimoni no tenia futur.
Estava assegut al sofà esperant nerviós l'arribada de la seva dona, per dir-li que tot s'havia acabat, quan se'n va anar la llum. El veí li donà un parell d'espelmes per sortir del pas. Quan va arribar la seva dona i va veure les espelmes damunt la taula, ho va interpretar com un gest romàntic i es llençà als braços d'en Manel que no va ser capaç de dir res... i sí; avui continuen feliçment casats.


Respostes

  • RE: Volia posar un enllaç al repte però veig que encara és aquí mateix. Doncs us deixo un microrelat que acabo d'enviar a El Peiódico.
    ANEROL | 25/07/2007 a les 18:54

    simpàtic
    • simpàtic?
      marinada | 25/07/2007 a les 18:59

      El microrelat o jo? jajaja... bona tarda!!

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.