Detall intervenció

Una reKumanaZiO! no sé si algú l'interessarà...

Intervenció de: Enús | 15-10-2006


525.600 minuts... Com mesures la vida d'un home o una dona en un any? En cops que la llum surt? En cops que el Sol s'apaga? En el numero de mitjanits? En tasses de cafè que es pren? En polzades? En Km? En rialles? En discussions? En batalles? Basant-te amb el que sap? En els cops que ha plorat? En murs que ha derivat? O en la forma en que mor? En penyals? en multes de velocitat? en contractes? en Euros? en funerals? en naixements?....

I si mesures la vida en amor?

Una de les meves pel·licules preferides "RENT"

No sé si a tots els videoclubs la podeu trobar... no és gaire freqüent però val molt la pena! en realitat "RENT" és un musical de brodway que va guanyar el premi Pulitzer. Doncs la pel·licula és feta amb els mateixos actors que encara avui fan el musical a New York. No sé si interessarà GaiRe... però com a minim està proposada hehe


Respostes

  • Jo recomano "Feliz Navidad"
    Jere Soler G | 15/10/2006 a les 22:13

    i està als videoclubs ara mateix...

  • Gràcies Enús! a mi sí que m'interessa!
    gypsy | 15/10/2006 a les 22:27

    m'encanten els musicals.
    He anat varies vegades a Londres un sol dia o dos, només per veure'n algun acabat d'estrenar, que és quan els cantants són de primer nivell. Després de portar uns anys, de vegades posen suplents que no són tan bons.

    A Nova York, hi vaig estar l'any passat, justament a Brodway i voliem veure "Rent" però no vem poder entrar perque no eren aptes per les edats de les meves filles.

    Farem guardiola i esperarem que creixin per tornar-hi.


    Gràciees!. Sé que la pel.lícula de Rent la va produir Robert de Niro.
    Tinc la música, però. És fantàsticaa!

    gypsy

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.