Detall intervenció

un ahora és una hora

Intervenció de: neret | 31-01-2007


per molt que digui el Partal, i no és ni un problema ni una solució per al català. Ni per una hora més es parlarà més del que es parla ara al carrer ni amb una hora més es parlarà millor.


Respostes

  • hola lev
    gypsy | 31/01/2007 a les 15:16

    jo estic molt decebuda. Certament és la tendència, cap a on anem?. El català, com d'altres, doncs res.
    Només cal parar l'orella i escoltar, al carrer, als bars...


    petons guapo!
  • neret...
    angie | 31/01/2007 a les 18:41

    totalment d'acord.
    Avui casualment la meva filla m'ha dit que la plaça que havia quedat vacant a la seva classe en començar el curs (pel canvi de centre d'un nen del curs passat), serà demà ocupada per una nena xinesa que no té ni idea de català ni castellà... Es comunicaran visualment mitjançant unes làmines que han fet els nens i la mestra. Llavors pregunto, aquesta nena, viurà en català o en castellà?... Suposo que malgrat l'escola (pública) utilitza com a llengua el català, succeirà com fins ara (majoria de nens que parlen castellà) i la comunicació entre ells fora de la classe serà la més còmoda per a tots. Llavors, té sentit lluitar per una hora més d'una llengua o altra?. Ho deixo a l'aire...
    Si voleu el meu posicionament, sempre és a favor del català, la meva llengua materna i la del meu entorn, però com resulta que convivim amb una altra, ens agradi o no, potser que aprenguem tots plegats a ESCOLTAR-NOS una mica d'una puta vegada.
    I no crec que el català sigui una llengua ornamental, sinó QUÈ COLLONS FEM AQUÍ NOSALTRES???.

    angie
    • RE: angie...
      rnbonet | 31/01/2007 a les 19:27

      Mira per on hi ha un munt de gent que de vegades es torna pessimista...Perquè eixa preguntaque et fas, se l'han feta milers d'habitants d'aquestes terres, des de l'arribada del "glorioso Felipe V". I passant pel "glorioso alzamiento nacional" i els posteriors anys.
      Però, altra vegada mira per on, i malgrat les adversitats, anem vivint, trampejant, Cuejant com els peixos, sense morir encara!
      Alça els ÀNIMS, xicona!
      Ara, de debó,la teua visió és "de ciutat". Als pobles no passa el mateix. I els pobles existeixen. I viuen. I compten! (I això delacomptabilitat és un directe a la barbeta).
      • potser sí...
        angie | 31/01/2007 a les 19:52

        que sóc un pèl pessimista... sobretot quan veig que es perden massa hores per coses que considero menys importants que altres... I sí, suposo que tinc el cap ple de fums, jeje...malgrat viure en una ciutat de l'àrea metropolitana, no a la capital... Ja tens raó de que els pobles compten, ja... i sinó diga'ls-hi als que governen (gràcies als vots dels pobles molts tenen més "cadiretes" al Parlament...).
        Però bé, això és el que penso del tema... i no crec que molesti a ningú oi?.

        Bon cop a la barbeta, bonet! jejeje...smuaks!.

        angie

        PS : Sempre és un plaer parlar amb tu!


Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.