Detall intervenció

SOBRE AQUELLA LLISTA DE DESITJOS PER LA PÀGINA NOVA.

Intervenció de: AssociacioRelataires | 06-06-2023

A veure, ens cal algú amb temps i ganes per recollir la llista aquella de propostes per a la pàgina nova que Omatech ens renovarà, esperem que ben aviat…
La gent de l'associació no dona per més coses, i de fet, som quatre gats mal comptats, així que qualsevol cop de mà serà benvingut!

Una llista cuca, amb numeració i sense repeticions.
Algú la vol fer? I recollir les coses que vam demanar?

Serà en benefici de tots.

Per cert, ja haureu vist que estan eliminant aquells missatges barroers estranger. Fem fins on podem arribar!! prò també ens ofeguem!!


Respostes

  • RE: SOBRE AQUELLA LLISTA DE DESITJOS PER LA PÀGINA NOVA.
    AssociacioRelataires | 06/06/2023 a les 16:16
    També la podem refer entre tots, fent un copiar i enganxar, tot seguit d'aquesta aportació.

    1 - Un chapta per controlar que no es vulguin donar d'alta a la pàgina boots o motors de correu brossa.

    2 -
  • RE: SOBRE AQUELLA LLISTA DE DESITJOS PER LA PÀGINA NOVA.
    Atlantis | 07/06/2023 a les 11:03
    No sé si es aquí on s'ha d'afegir i/o ratificar els desitjos.

    Remarco els que vaig posar jo :

    Poder editar ( esborrar, rectificar...) pel mateix autor si hi ha alguna errada un cop escrit.

    Facilitat per posar fotografies.

    Fer una entrada principal Fixa on s'expliqui el funcionament de la pàgina. Instar a que la gent faci comentaris si pot ser literaris ( es a dir què t'ha agradat i perquè..., suggeriments...)

    Que es pugui fer una conversa sobre el relat en el mateix relat (ja sé que això hi ha molt gent que no hi està d'acord) Assenyalar que hi ha conversa per qui l'interessi.

    Fer un apartat fixa on s'expliqui bases teòriques d'escriure: per exemple que és un haiku, com s'escriu un relat o un micro-relat, normes bàsiques de poesia...) que la pàgina sigui també una pàgina d'ajuda per tots els què escrivim.

    En quan els reptes Anunciar-los com un apartat per engrescar a participar. Explicar com funcionen.

    No sé si em deixo alguna cosa.



    • RE: RE: SOBRE AQUELLA LLISTA DE DESITJOS PER LA PÀGINA NOVA.
      Galzeran (homefosc) | 08/06/2023 a les 17:20
      El tema de fer comentaris i obrir conversa en el relat, crec que serà així el nou fòrum, on qualsevol comentari quedarà com en el Facebook, si segueixes algun relataire, veuràs els seus relats i els comentaris que s'hi fan els primers, i si no en tens o no publiquen, es veurà una actualització de comentaris. O aquesta és la idea que vam entendre de funcionament, així doncs, desapareix el fòrum com el coneixem ara, i els cometaris a un relat no sumaran nombre, ja que serà obert a l'opinió de tothom. Els veurem com si fossin fets en un fòrum, en obert, on tothom pot opinar, i evidentment, comptabilitzar els comentaris seria una rucada, amb la qual cosa, el nombre de lectures també s'hauria d'eliminar.
      Estar a relats en català ha de deixar de ser una competició entre relataires, i ha de ser un fòrum obert a escriptors, sense importar el seu nivell o dedicació literària.

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.