Detall intervenció

RE: NO VALORARË MÉS.

Intervenció de: Eugeni Mur | 31-08-2005


Benvolguda Merihann: has llegit el comentari d'en Weidung?. Et convido, us convido, a tots i totes a tenir-ho en consideració. Particularment, reitero el que li he respost al Weidung: em trec el barret davant del que planteges i m'apunto!. Trobo que potser és la posició més intel·ligent i humana que podem prendre davant d'aquesta realitat.


Respostes

  • RE: NO VALORARË MÉS.
    pseudo | 30/08/2005 a les 18:28

    La gràcia no està en la nota, sinó en el comentari... :P
    • Exactament!
      brideshead | 30/08/2005 a les 18:37

      Tu ho has dit, pseudo, i molt bé. De què serveix que em posis un 10, si només saps dir-me "m'ha agradat molt"?

      Merihann, no t'enfadis amb ningú. Jo ja fa temps que vaig decidir no valorar, com molts altres relataires. És el millor, des del meu punt de vista. Si t'haig de ser sincera, ni em miro la "nota", no sé ni si me'n posen. El que llegeixo amb entusiasme és el comentari, tant si és un afalac, com si és una crítica. En l'últim cas, encara millor, m'ensenya a intentar millorar.

      Petonets per als dos i per a tots vosaltres!
      • RE: Exactament!
        ITACA | 30/08/2005 a les 18:54

        Sabeu, fa un mes pensava en això, però he arribat a la conclusió de que valorar així no te sentit, teniu raó, crec que jo fare el amteix que tu Merihann.
        Petonts companys.

        Clara
      • RE: Exactament!
        Conxa Forteza | 30/08/2005 a les 18:55

        jo fa temps que no valor, però tampoc sé fer comentaris com molts d'aquí, per això coment poc, veig que dir "m'ha agradat" se considera una beneitura, però no tothom està capacitat per jutjar els escrits dels altres o almanco jo no m'hi consider, només puc dir m'agradat o no, serà que som una mica curta ...
        • Qualsevol comentari es benvingut
          Bruixot | 30/08/2005 a les 19:01

          Això és el que jo penso. Saber que hi ha algu que ha llegit el que he escrit i li ha agradat sincerament (clar que aixo no sempre es pot saber, vull dir si el comentari es sincer) a mi em satisfà. Les crítiques, si són amb bona intenció, també m'agraden. De fet, qualsevol comentari es benvingut!
          En quan a la nota, crec que a la gent nova que entra no esta malament valorar-los alts si ens agrada el que fan, es una manera d'encoratjar-los a seguir. Als "veterans" ens hauria d'importar un rave...
        • Conxa !!!!!!!!!!!!!!
          brideshead | 30/08/2005 a les 19:17

          No te m'enfadis, si us plau. No ho dic pas per tu, ni per ningú en especial. Era una mena d'exemple. I a més, encara que tu els facis curts, dius el que t'ha semblat el relat o poema, i d'això es tracta! Cadascú té el seu estil. A mi, personalment, m'agrada esplaiar-me en un relat que m'ha agradat, potser en detriment de comentar més. Però em sento bé fent-ho així, igual que tu et pots sentir bé dient "m'ha agradat". Som ben lliures de comentar com millor vulguem.

          Una aferradeta, Conxa!
  • RE: NO VALORARË MÉS.
    Tiamat | 30/08/2005 a les 19:02

    personalment, encara no he valorat mai a ningú, per molts motius, un d'ells és que per mi, és com posar nota, i jo no sóc pas professora. Un altre motiu, és que la valoració d'una sola persona, la trobo sense sentit, per cosa d'estadística, és absurd, no és la valoració real que li correspondria al relat.



    d'altra banda, potser és cert que no m'ajudarà a millorar un relat si algú em diu, senzillament "m'ha agradat", o "no m'ha agradat", però sí que sabré si aquell relat li ha agradat, o no. Que ja és molt.



    en fi... em sembla molt bé la teva decisió Merihann, no perquè hagis arribat a la mateixa conclusió que jo, si no perquè fas el que millor et sembla :)



    Tiamat




    • Doncs jo, sincerament...
      Thalassa | 30/08/2005 a les 21:42

      Seguiré valorant quan em sembli que ho he de fer, a voltes me n'oblido, a voltes no ho faig perquè no em ve de gust, d'altres ho faig perquè crec que es mereix.

      Potser soc massa humana i/o vanal, però igual que no sé fer comentaris com cal, m'agrada que em valorin amb un raonament al darrera. Si em diuen: 4 pequè no m'ha agradat, doncs, home... em quedo que no sé què no ha agradat. Fa poc em van dir:

      "el teu poema em fa sentir una valoració de 9, però el meu "integrisme" de 7; hi ha un excés de comes que no és gaire correcte des d'un punt de vista formal, això li fa perdre comprensió, el que és una llàstima"

      I em van posar el 7. Benvingut sigui!

      Thalassa
    • RE: RE: NO VALORARË .
      naimma | 30/08/2005 a les 22:32

      Sóc molt novata en aquest context creatiu que hi esteu tots tant implicats/des i realment això de posar un nomeret algú sobre el que he llegit ho trobo bastant absurt.

      El que si trobo que està molt bé és això dels comentaris. És una comunicació més real lector- escriptor.

      És interessant saber com es rep
  • RE: NO VALORARË MÉS.
    Eugeni Mur | 31/08/2005 a les 00:37

    Benvolguda Merihann: has llegit el comentari d'en Weidung?. Et convido, us convido, a tots i totes a tenir-ho en consideració. Particularment, reitero el que li he respost al Weidung: em trec el barret davant del que planteges i m'apunto!. Trobo que potser és la posició més intel·ligent i humana que podem prendre davant d'aquesta realitat.

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.