Detall intervenció

RE: Hola Mireia!

Intervenció de: fesolmenut | 25-01-2021

Bona tarda,

disculpeu però jo, desconeixent completament les normes, també he fet el mateix que la Mireia. Redirigiré els comentaris cap al fórum o comentant altres relats. De fet també sóc relativament nou i acabo de descobrir aquest fórum (i aquesta polèmica). :s

Salutacions!


Respostes

 • RE: EN DEFENSA DEL FÒRUM - Una llança AUTO COMENTARIS EN ELS RELATS
  rnbonet | 22/01/2021 a les 17:13
  Sempre he estat en desacord del "si comentes, seràs comentat". I menys encara de "l'ego minor"que suposa el que dieu.
  Des del principi, sempre he comentat -potser fins i tot massa-. aquells que no m'agradaven. I moltes vegades amb "mala llet" per aquells que , al meu parer, no eren 'escriptors', ni tan sols 'aficionats'.
  Ara, publique poc, comente menys. Encara que, de vegades, pense... "pobret"...

  I au! I com sempre... SALUT I REBOLICA!
 • RE: EN DEFENSA DEL FÒRUM - AUTO COMENTARIS EN ELS RELATS
  rnbonet | 22/01/2021 a les 17:19
  "El que dieu" va només pels DESAFORATS de fòrum.

  (la neurona que resta sana, el ditets a l'instant, allò de la consciència de 'rectangle al respon, i la meua 'instantània reposta'... el que hi ha abans!!!

  I com vaig dir en una ocasió... "a qui li pique, que es rasque".
 • RE: EN DEFENSA DEL FÒRUM - AUTO COMENTARIS EN ELS RELATS
  Endevina'm | 22/01/2021 a les 17:50
  Espero Bonet que els teus comentaris als meus relats fossin sincers... hahaha!

  No se m'hauria ocorregut mai respondre un comentari dins dels comentaris del meu relat. Ho considero mancat de lògica, l'apartat de comentaris és per rebre els comentaris dels altres, si tu vols dir res a algú, vas a un relat d'ell i li fas un comentari, com sempre s'ha fet, i així els comentaris dels relats creixen en varietat d'autors.

  Respondre a un propi relat teu ho trobo absurd, de criatures que volen fer-se grans, però que no deixen de ser canalla.

  No dic que no ho facin si així se senten millor, però abans, com dieu vosaltres, estava mal vist, i s'interpretava d'una manera inequívoca; ets un pagat de tu mateix.

  Quan vull mantenir una conversa, o dir alguna cosa a algú, ho penjo aquí, en el fòrum. O li envio un correu, si el té penjat a la bio. Abans tothom tenia el seu correu de contacte per a converses més privades.

  Jo també estic a favor que el fòrum faci la seva funció de comunicar-nos les nostres impressions i deixar l'espai dels comentaris per a fer comentaris sobre el relat, no de com agraït estic de la teva visita. Això s'hauria de deixar en el fòrum.


  Salut i rebolica a tothom! i todon!
 • RE: EN DEFENSA DEL FÒRUM - AUTO COMENTARIS EN ELS RELATS
  PERLA DE VELLUT | 22/01/2021 a les 19:24
  Molt bé: El que diu rnbonet, està molt bé i és així.

  Vaja, el que informa Jaume Dargó, deu de ser així, perquè és una insesatesa escriure "les gràcies", un mateix...
  No sabia exactament com funcionava això, perquè havia vist a altres relataires que contestaven "les gràcies", en la seua pàgina.

  Espere que poc a poc, entenga tot això que s'ha explicat ací.

  Rebolicaré bé aquest tema.

  Gràcies als dos i a l'Associació de Relataires, que ho ha explicat molt bé i amb garantia.

  Saluts a tothom...
  • Hola Perla de vellut
   AssociacioRelataires | 22/01/2021 a les 21:25
   No ho fas tu sol, hi ha altres relataires que també posen en pràctica aquest sistema d'autocomentar-se.

   Tothom és lliure de fer com li sembli, però el fòrum es va establir per comunicar-nos entre els relataires. Si es fa dins dels relats, perdem aportacions enriquidores que altres no llegiran. I també tindràs visites de gent que fins ara potser no et coneixien, o no et comentaven.

   I entrar al fòrum dona riquesa a la pàgina, si no volem que es mori, ha de funcionar amb regularitat, i potser també hi haurà més gent que participi en els reptes.

   Hem de reviure la pàgina en tots els sentits, i els comentaris creuats que es poden establir en el fòrum, poden ser molt enriquidors. Les opinions compartides dels diversos relataires obriran nous canals de comunicació, discussió i creixement literari.

   Sort!
 • RE: EN DEFENSA DEL FÒRUM - AUTO COMENTARIS EN ELS RELATS
  Mireia Balasch | 22/01/2021 a les 22:28
  Hola!!!

  Feia molt de temps que no entrava en aquest web i anava un poc perduda. Em sap greu dir-vos que he contestat un comentari que m'havien fet, m'ha sortit agrair-li-ho, com ho faria si estigués a una xarxa sociall. No tornarà a passar.

  Fins la propera, relataires!
  • Hola Mireia!
   Concurs ARC de microrelats a la Ràdio | 22/01/2021 a les 22:45
   Ben retornada!

   No passis ànsia, ara sols et farem passar penitència participant en el concurs el mes vinent! T'hi esperem!


   És broma, fes com vulguis, benvinguda i gaudeix de tots els recursos de la pàgina.


   ARC
   • RE: Hola Mireia!
    fesolmenut | 25/01/2021 a les 14:53
    Bona tarda,

    disculpeu però jo, desconeixent completament les normes, també he fet el mateix que la Mireia. Redirigiré els comentaris cap al fórum o comentant altres relats. De fet també sóc relativament nou i acabo de descobrir aquest fórum (i aquesta polèmica). :s

    Salutacions!
 • RE: EN DEFENSA DEL FÒRUM - AUTO COMENTARIS EN ELS RELATS
  aleshores | 23/01/2021 a les 12:10
  A mi tan em fa que es comenti en el seu relat.
  És una qüestió que ha de veure l'interessat per ell mateix, si de cas.
  No n'hem de fer res, diria jo. Altament, hauríem de criticar, també, qui parli amb distintes veus en una mateix tema, si és que passa.
  Conforme en fer servir més el Fòrum; però jo crec que es presta més a polèmiques. Jo no en sóc aliè, i recordo que en la meva vida anterior, a relats, com T.Cargol, vaig discutir llargament d'economia sobre "les retallades" amb un altre relataire. Hi vaig aprendre coses, val a dir.
  • RE: RE: EN DEFENSA DEL FÒRUM - AUTO COMENTARIS EN ELS RELATS
   Anaïs | 23/01/2021 a les 12:25
   Homeeee, jo no et situava ara, agraeixo que hagis dit el teu anterior "nick".
   Un somriure,
   Anaïs
  • RE: RE: EN DEFENSA DEL FÒRUM - AUTO COMENTARIS EN ELS RELATS
   AssociacioRelataires | 23/01/2021 a les 13:26
   És evident que no volem coartar cap opció, però sols hem recollit l'ànim d'un parell de relataires que se'ns han dirigit per demanar-nos consell.

   Les diverses personalitats anirien dins del mateix paquet, cada un fa allò que la ment i el cor li demana. No podem fer-hi res.

   Discutir de política o parlar de què fan els nanos a l'escola també és una llibertat inqüestionable.
   Les diverses personalitats de cada un és una gestió complicada, si el multi-relataire pot dur-ho amb dignitat i respecte, potser és més enriquidor. Sempre amb bona voluntat i que no fereixi susceptibilitats.
 • RE: EN DEFENSA DEL FÒRUM - AUTO COMENTARIS EN ELS RELATS
  Anaïs | 23/01/2021 a les 12:24
  Hola!
  Doncs jo haig de dir que al meu primer relat vaig donar les gràcies als que m'havien comentat... Fins que vaig veure que hi havia un fòrum i que ells no veurien els meus agraïments, jejejej Allí resten per perpetuar que vaig pagar la novatada.
  El fòrum serveix per comentar... Però no ho oblidem, coses literàries! No està bé que diguem que anem a buscar al nen a l'escola, perquè... ai do, serem unes verdulaires, jeejejej Encara em fa rau rau, no us penseu, perquè sí que vaig fer massa intervencions, està clar que vaig pecar d'innocent i em vaig animar massa, però estic convençuda de mi mateixa que si m'haguéssiu avisat de forma normal també ho hagués entès.
  El què sí que és trist és que ara tenim temporades de l'altre extrem, en què la gent sembla que no hi és. Però bé, és el què hi ha, jo mateixa brillo per la meva absència als pocs reptes que resten: a un no hi puc participar, el Nipo és superior a les meves capacitats, però el Nano és cert que m'agradava i que m'hi sentia a gust. Però què hi farem, estic més lectora que escriptora (si és que algun cop ho havia estat).
  De pas, us vull agrair que estigueu al cas dels trolls en els comentaris, quan he vist que "havien comentat el meu relat" i he anat a clicar he vist que ja estaven eliminats. Aquesta és una feina de formigueta que ha de ser pesada però que us agraïm de tot cor.
  Bé, ja està, això és per si no recordàveu que m'agrada garlar, jajajajja
  Un somriure,
  Anaïs
 • RE: EN DEFENSA DEL FÒRUM - AUTO COMENTARIS EN ELS RELATS
  Galzeran (homefosc) | 24/01/2021 a les 12:05
  Crec que el rovell de la qüestió és aquest paràgraf:

  D'un temps ençà, alguns relataires us comenteu en el mateix relat, responent al comentari d'un altre relataire, per agrair el seu comentari... (...).
  És un costum que veiem negatiu per a la pàgina... (...).
  Ningú està OBLIGAT a contestar cap comentari, i si algú us reclama una resposta, doncs feu com bé va fer la mena fa uns dies, els comentaris en el fòrum ...


  I potser amb un tancament ràpid hauria quedat més clar.

  Jo entenc que autocomentar-se és una mica trist, si amb això busques augmentar els comentaris al teu relat i el teu ego personal. No em sembla que aquesta sigui la funció de Relats en Català. Discutible? Potser sí, però ja som grandets, i hauríem de fugir d'aquestes posicions.

  Ser el més llegit, o el més comentat, és secundari.
  Això hauria de ser més com un taller d'escriptura, on els comentaris creuats ens fan créixer. Si voleu tenir molts comentaris, feu cas del relataire Calderer i formeu aquest taller de narració, ell en sap un munt d'això de fer tallers, i són molt enriquidors.

  Obrir debats com aquest és més productiu que rebre 40 comentaris, dels quals 20 o més són del mateix autor del relat. Cada un pot fer allò que li sembli, però exigir que et responguin no és gaire correcte.

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.