Detall intervenció

Potser toca votar el nanorepte?

Intervenció de: Ginebreda | 16-04-2024

Respostes

  • RE: Potser toca votar el nanorepte?
    kefas | 19/04/2024 a les 19:36
    Ostres, i tant que toca !
  • RE: Potser toca votar el nanorepte?
    Joan Colom | 20/04/2024 a les 17:02

    Preguem a Santa Cua de Pansa o, millor, obrim una subscripció per regalar-li a Kefas uns quants quilos de cues de pansa, a veure si millora la memòria. De primer jo em pensava que aixó del Kefas era menfotisme, però ara crec que no.

    Em recorda la Montse, una de les mestresses d'un restaurant popular de Les Corts, el Bar-Celler Ciurana, tancat fa ben bé vint anys, que quan aconseguies que s'adonés que volies sopar i venia cap a la teva taula a prendre nota, si pel camí algú d'un altra taula li demanava més pa, un ametllat de xocolata o qualsevol altra cosa, ja es distreia i no arribava al seu destí. És el que li ha passat a Kefas aquesta vegada: quan ahir va veure la nota que Ginebreda havia posat el dia 16, estranyada que la votació del NanoRepte 1077, anunciada per a "poc després del 14", encara no s'haguès obert, va escriure la resposta precedent, que fins ara no ha estat posada en pràctica. Deu ser perquè poc després es va adonar que encara no havia votat el NipoRepte 387 i quan ho va fer els compromís anterior ja se li havia anat del cap.
  • RE: Potser toca votar el nanorepte?
    kefas | 21/04/2024 a les 11:25

    Bona observació la teva, Joan Colom! La senectut té sol i ombra. No saps pas com d’agraïda és la desmemoria.
    Desconec si existeix la plaça de cronista d’aquest racó, de no existir, se’t hauria d’adjudicar immediatament. (El meu subconscient m’ha fet escriure corista en comtes de cronista, en primer terme. La dislèxia de vegades és prodigiosa.)

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.