Detall intervenció

Perdona però això no treu capa res

Intervenció de: 1101ilime | 21-02-2008


Cada poble te el gobern que és mereix, i ara ells han elgit l'Independencia, amb l'ajut de EE.AA.
Quant estabem matant els uns altres, nosaltre feiem Poesias, només a 600 Klm.
i ens ho miravem com una pelicula de dibuixos.
És magnific l'amor pel pròxim.
Ni un sol crit moral ni fìsic.
Que es fotin...sinò perquè son tan RUCS.
I els tontos i rucs son els més desprotegits dels més rics.
I l'ONO ven apoltronada i sempre amb por, no fos cas de un altre guerra Mundial.
Els Estats Units amb totes les seves mancances ens va salvar de en Jitler- Japo- i Musulini- i si van deixar la vida molts joves- voluntaris per anar a favor de la democracia.


Respostes

  • FELICITATS KOSOVO!
    gypsy | 20/02/2008 a les 16:27

    que tot el que diu en Jeremies s'acompleixi, com una benaurança de pau i llibertat.
    Felicitats Jeremies, per ser com ets, per sentir com sents. Ets com un miracle, bé, la teva mirada ho és.

    (Estic intentant desenganxar-me de la page, però s'ha de fer a poc a poc, encara us llegeixo. Quan la meva vida sigui menys trista, intentaré seguir escrivint, oh Leela!, quasi que envio un poem, m'enganxa tant això de les imatges, potser l'envio, sense concursar, avui sóc més feliç, vull sortir del pou de mi mateixa; que trist ser com una mena de muntanya russa de l'ànima)

    PetOnnssssss a tothom!
    • RE: FELICITATS KOSOVO!
      jaumesb | 21/02/2008 a les 13:27

      mariona
      si et cal ajuda demana-la
      potser algú et pot ajudar a trobar-la en tu mateixa

      ho tens tot per ser feliç
      per ser tu mateixa

      no ho deixis escapar
  • RE: Felicitats Kosovo n+
    Epicuri | 20/02/2008 a les 16:46

    Que aconseguiu un estat al servei dels vostres ciutadans i d'un món menys injust i sobretot més feliç!!!!
  • Si kosovo s'independenditza perquè nosaltres no ho podem fer? Llibertat per catalunya! (no+)
    Bernat J | 20/02/2008 a les 17:12

  • em sap greu axafar la festa però no m'agrada com s'ha portat tot això
    Autobahn | 20/02/2008 a les 17:16

    Que quedi clar:
    1) Vull que Kosovo sigui independent.
    2)Vull que Catalunya també ho sigui
    3)el Putin em cau com el cul

    Però com s'ha portat tot plegat, trobo que ha estat un desastre per a tothom i el Putin, ho sento senyors, té més rao que l'hòstia. És que ara ens podem passar l'ONU pels collons quan ens sembli preò quan no ens moli (la querra il·legal dels ianquis, tan dolents ells ja se sap) llavors és sagrada?

    Fins hi tot amb l'aprobació d'Israel es va armar un ciri de collons. Ara, que s'ha tirat pel dret, sense referèndums ni que el consell de l'ONU ho aprobi (d'acord que la Rússia en forma part... i què? ho fem les coses bé o res tindrà sentit,, senyors: negociació, negociació i negociació, fins a tenir la força de la rao. Ara s'ha perdut tota) estem encantats de la vida? Ostres, es clar que aquella gent necessita llibertat! Però així?

    No us sembla que per una vegada Espanya sembla ser l'únic país amb Rússia (tots per interessos i tota la hipocresia que vulkgueu... però no ho fan els altres amb hipocresia i interessos? Què collons estan fent tots els països europeus llepant el cul d'Amèrica que aquí-com de costum- ha entrat a resoldre això com un elefant en una cristalleria?) han estat els únics països que han fet una cosa normal? Ja fa mal reconeixe-ho (m'e cagon l'Espanya que la va parir, qui ho havia de dir que estaria d'acord amb una cosa que fa el seu govern) però la cosa és així senyors. El que passa és que som tan progres que estem disposats a passar-nos el dret internacional, perquè ens sembla que així resolvem una situació injusta (insisteixo: crec que ho és i que cal fer alguna cosa).

    Molt malament! i això pot tenir conseqüències molt negatives. Per mi, la primera ja està aquí: que ens hem cagat amb la ONU i tot el que hem protestat fins ara és paper mullat.

    Independencia de Kosovo: si.
    Tirar pel dret i pixar-se en l'ONU: no

    Més cabreig que porto, aquí:

    http://suburmecanic.blogspot.com/2008/02/kosovo-independent.html
    • No estic gaire d'acord amb tu
      Bruixot | 20/02/2008 a les 19:09

      Només volia dir-te que m'he llegit el teu "article" (el del bloc també) i m'he quedat pensant una estona. Comparteixo alguna de les coses que dius, i no, clar, les que dius tant "destroyers"(p.e. De vegades em venen ganes que ens caigui una bomba atòmica al damunt i ens mati a tots.).

      Ara bé, no estic d'acord en el teu argument fonamental: que la independència és il·legal doncs no té la aprovació de la ONU. Que jo sàpiga, cap país del món ha hagut de demanar permís a la ONU per ser independent.

      El paral·lelisme amb la guerra del Iraq tampoc l'entenc: jo estava en contra de la guerra, no pas per que fos "il·legal" (això que hi ha guerres legals i il·legals em posa la carn de gallina...), sinó perquè era feta per purs interessos comercials dels USA però justificada pel "bé comú". Aquí és l'únic lloc on la ONU pot tenir alguna cosa a dir.

      Ara bé, respecte la independència (pacífica) d'un país, ha de dir alguna cosa?

      Estic d'acord, però, que a alguns països europeus se'ls veu el llautó amb tot això...

      Bruixot.
      • Home, sí que algunes coses són una passada (lo de la bomba atòmica, per exemple) però...
        Autobahn | 20/02/2008 a les 19:46

        La qüestiò de l'ONU, a mi em sembla fonamental en certs aspectes. Jo, personalment, moltes vegades hi estic en contra i no poques dic unes barbaritats sobre ella que ratllen el feixisme més extrem, ho admeto. Coincideixo al 100% sobre el que dius de les guerres legals o no. Jo també vaig estar en contra d'aqulla guerra i també m'hi vaig manifestar en contra, sense que m'importés gaire si era legal o no... però no ens enganyem, l'argument de la legalitat ha estat emprat fins a la sacietat. El que passa és que això de la legalitat és una cosa que sembla que sigui de goma i, quan ens interessa, som molt legals, però quan no, callem com putes: tots, jo inclòs.

        La ONU potser sí que al capdavall no serveix per a res. Però penses que això està bé?

        Estem d'acord amb la ONU quan Andorra hi posa el català per primera vegada. Hi estem d'acord quan denuncia alguna causa injusta amb la que no estem d'acord (la guerra d'Iraq i tantes altres guerres i decisions arbitràries que s'han prés unilateralment, no només pels Estats Units, sinó també pels països més diversos). Llavors la ONU és una cosa fantàstica, important i -entre molts altres arguments que, coincidim, considero de molt més pes, com són les conviccions personals- la brandem com si fossin els 10 manaments de la llei de Déu. Llavors, ho sento, tot aquesta importància cau com un castell de cartes quan -encara que estem d'acord amb la independència de Kosovo, que jo hi estic!- quan tirem pel dret i ens limitem a dir que dolents són els russos i, ja no diguem els espanyols.

        Admeto que la situació espanyola té molta més tela que la que hi he posat al blog (com diu una amiga meva en una resposta que m'ha donat:
        "La posició espanyola em sembla lògica, el que no m'agrada és que se n'amaguin. Que no diguin que és per Irac (WTF!) o per la legitimitat internacional. Que diguin que és per coses internes, pq estan traumatitzats o que tenen por que qualsevol dia ens tanquem a Montserrat a autodeterminar-nos. No pots tenir soldats ajudant a la independència i després dir que no ho recolzes. A més, segurament l'acabaran recolzant, perquè estar massa temps lluny dels que són els teus aliats natural és lleig i s'ho podrien cobrar per una altra banda..."

        La ONU sí que en principi ha de dir, en la independència d'un país i en una pila de coses més, que per alguna cosa es va fundar. Ens pot agradar o no, però és la seva única utilitat: controlar els canvis que hi hagi en aquest món, establit una legalitat internacional (que més d'una vegada ens èmprenyarà molt i, com que no hi estarem d'acord, llavors caldrà potser que ens manisfestem, que és un dret legítim que tenim tots) i ha de mirar de mantenir la pau. Si la ONU no fa tot això, llavors si que cal que tanquem els llums i llencem les claus al mar i visquem en el flower power.

        Què els països poderosos es passaran les resolucions de la ONU per on vulguin? què aquest mateixos països la manipularan fins a fer que la ONU faci les resolucions a la seva voluntat? Hi tant. Això i mil trinxerairies més. Però, que jo sàpiga no tenim una altra cosa, és l'únic lloc a on un país atacat o invadit pot recòrrer a demanar ajut. Tenir una actitud flexible amb la ONU és una espècie de maquiavelisme (el fi justifica els mitjans i com que jo sóc just, trenco els ous que cal per a aconseguir la truita que jo, clarivident com sóc, sé que cal trencar)

        El tema és complicat i aquí hi han unes ganes de simplificar trmendes perquè pensar fa molt de mal i sempre és més fàcil dir que tot és blanc i negre i que a una banda hi han els dolents i a l'altra els bons.


        De tota manera, moltes gràcies per la resposta. Penso que el debat (jo m'apassiono amb facilitat, de vegades sóc un bocamoll, etc.) és molt bó.

        Florenci

        • L'ONO NO VA SER CAPAZ DE POSSAR LA PAU , ENTRE ALTRES COSSES PERQUÈ NO TÈ ARMES I ES VA MIRAR COM ES MATAVEN MILS DE PERSONES SIGUI D'UN BADOL O UN ALTRE VA SER UNA INMORALITAT, UN GENOCIDI CONTEMPLAT PER TOT-HOM I SI NO FOS PELS AMERICANS ENCARA ESTARIAN
          1101ilime | 20/02/2008 a les 23:31

          IGUAL. A CATALUNYA I ELS REPUBLICANS TOTHOM ENS VA DEIXAR QUE ENS MATESIN FINS A LA EXTERMINACIÓ
        • L'ONO NO VA SER CAPAZ DE POSSAR LA PAU , ENTRE ALTRES COSSES PERQUÈ NO TÈ ARMES I ES VA MIRAR COM ES MATAVEN MILS DE PERSONES SIGUI D'UN BADOL O UN ALTRE VA SER UNA INMORALITAT, UN GENOCIDI CONTEMPLAT PER TOT-HOM I SI NO FOS PELS AMERICANS ENCARA ESTARIAN
          1101ilime | 20/02/2008 a les 23:34

          IGUAL. A CATALUNYA I ELS REPUBLICANS TOTHOM ENS VA DEIXAR QUE ENS MATESIN FINS A LA EXTERMINACIÓ
          • No cal esverar-se. siguem una mica independets.Les lleis son per armonizar les persones? no+ni-
            Epicuri | 21/02/2008 a les 08:28

            • La veritat es troba a sota les bombes que llencen ambdues bandes enfrontades, diuenno+
              Epicuri | 21/02/2008 a les 08:33

  • Serbia , Azerbaiyán, Bielorrusia, Xipre, Georgia, Eslovenia, Espanya, Kazajistán, Moldavia, Rumania, Rússia, Sri Lanka i Vietnam
    gypsy | 20/02/2008 a les 22:08

    patètic i vergonyant.
    A mi em fa tanta vergonya estar dins aquest estat pretesament democràtic, uf!


    • perdoneu-me una cosa...
      ixnuir | 21/02/2008 a les 11:38

      queda molt bonic parlar de les nacions, els estats, la independència, la ONU, els polítics... prò i la gent? i els kosovars? qui en parlarà d'ells? què serà de les seves vides?

      com sempre, seguim pensant en la política dels estats i no de les persones i, perdoneu-me però això no és gaire democràtic

      ix
      • Perdona però això no treu capa res
        1101ilime | 21/02/2008 a les 16:22

        Cada poble te el gobern que és mereix, i ara ells han elgit l'Independencia, amb l'ajut de EE.AA.
        Quant estabem matant els uns altres, nosaltre feiem Poesias, només a 600 Klm.
        i ens ho miravem com una pelicula de dibuixos.
        És magnific l'amor pel pròxim.
        Ni un sol crit moral ni fìsic.
        Que es fotin...sinò perquè son tan RUCS.
        I els tontos i rucs son els més desprotegits dels més rics.
        I l'ONO ven apoltronada i sempre amb por, no fos cas de un altre guerra Mundial.
        Els Estats Units amb totes les seves mancances ens va salvar de en Jitler- Japo- i Musulini- i si van deixar la vida molts joves- voluntaris per anar a favor de la democracia.

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.