Detall intervenció

m'ajudeu, sóc nou

Intervenció de: carles roure | 03-03-2005


Hola a tothom,

Sóc en Carles, un amic meu m'ha passat aquesta web, que he trobat molt interessant, m'hi he registrat ràpidament -ara no se ben bé si com a lector o escriptor, en principi faria d'usuari seguint la primera opció-.

Vaja, el que volia era que em guiessiu una mica, avui agafaré dos, tres o quatre relats a l'atzar, crec que no miraré els mes valorats -perquè deu ser el que fa tothom- clicaré a l'atzar, ja he vist que hi ha una llista de noms, interessant...

A mi m'agrada molt el teatre, llegir guions, la lectura crua i real m'encanta, les parelles que no s'enten, les families amb problemes, les discusions entre amics, critiques a la societat a la que vivim. Sóc de barcelona i la meva ciutat la trobo vuida moltes vegades encara que estigui plena de gent.

Doncs això, em podrieu dir autors/lectors quins relats s'acosten més a aquest estil, segur que en teniu més idea que jo,
moltissimes gracies.

PD: també m'agrada la poesia escrita en prosa, ho fa algú? gracies.


Respostes

  • algunes recomanacions
    Estemariu | 04/03/2005 a les 00:15

    Hola Carles,

    et dono algunes recomanacions a veure si encaixen amb el que busques. Com a relats crítics amb la societat que vivim els de l'Heribert i Follet Groc, com a poesia escrita en prosa Marc Freixas, com a teatre Capdelin. Ei, això només per a començar aquí tens moooolt material.

    salut!
  • RE: m'ajudeu, sóc nou
    mar - montse assens | 04/03/2005 a les 01:28

    si et serveix:
    jo sempre obro els relats i els autors a l'atzar (de les columnes) ja que és l'única manera de conèixer autors inèdits molt bons
    (està clar que si un escrit no m'atrau, no l'acabo de llegir)

    els de la portada ja els conec a tots... i potser s'haurien d'anar canviant en vès d'estar alli fixos... però també es poden llegir
    :-)
  • RE: m'ajudeu, sóc nou
    Llibre | 04/03/2005 a les 08:00

    Benvingut!

    I sobre les recomanacions, no m'atreveixo a fer-ne cap. Hi ha moltíssima gent bona, per aquí. És millor que vagis tafanejant i descobrint per tu mateix.

    Salut!

    LLIBRE
    • RE: RE: m'ajudeu, sóc nou
      M.Victòria Lovaina Ruiz | 04/03/2005 a les 19:04

      Benvingut!!!
      Jo tampoc no sabria què recomanar-te, som tants... hi ha textos tan bons... Per aquest motiu és millor que vaigs fent una ullada, tu mateix aniràs trobant allò que més t'agrada.

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.