Detall intervenció

EI, Colla de Creguts!

Intervenció de: Marinas | 28-01-2006


Deveu ser tots mol bons, fantastics escriptors, que tenen tot el dret del mon a decidi si algú ha jugat brut, com he lleigit per aqui, o si algu vos ha criticat i no ha estat del vostre agrat.
Deixe-vos de mirar el melic, que aquesta es una web lliure i ober-ta a tothom.
Que pot-ser no en tenie prou amb el forum per dir totes les bestieses que vulgueu?.
Apa dons, ilustres erudits de la ploma, Adeusiau.



Respostes

  • RE: EI, Colla de Creguts!
    T. Cargol | 28/01/2006 a les 13:58

    Si noi(a) en general som vanitosos i en especial la gent que es vol fer veure: artistes, escriptors, etc.
    • RE: RE: idò imaginau ara na Conxa ...
      Conxa Forteza | 28/01/2006 a les 15:14

      no està sofridora de creguda .. entre tota aquesta gent, d'avui endevant l'han de tractar de vostè.


      Un nombrós públic, entre el qual hi havia una bona representació del món de la cultura, els va acompanyar. Hi assistiren Maria de la Pau Janer, Antònia Vicens, Carles Duarde, Ponç Pons, Baltasar Porcel, Maria Antònia Oliver, Pere Bonnin, Conxa Forteza, Sebastià Alzamora, Pep Tosar i Carme Riera, entre d'altres.



      • RE: RE: RE: idò imaginau ara na Conxa ...
        Tiamat | 28/01/2006 a les 15:19

        si és sobre el tema de mvidal, a mi m'ha agradat, sobretot, el comentari alentador del profesor i filòleg que escriu sense accentuar. Sí senyor!
        • RE: RE: RE: RE: sí, nina
          Conxa Forteza | 28/01/2006 a les 15:25

          ja ho he vist ... ja tothom es fa autoprpaganda na Conxa també ...
  • RE: EI, Colla de Creguts!
    Jere Soler G | 28/01/2006 a les 16:11

    Crec que els de relats en català, això en diumenge ens ho podria dir, o en Jordi Domenech que ho sap tot, tenen capacitat per saber el IP dels lectors que comenten o valoren un poema.
    En tot cas això serviria per a demostrar, si és que ha estat així, que des d'un mateix ordinador, i en una mateixa connexió, han estat realitzades les mateixes valoracions i comentaris d'una mateixa obra, fent servir l'identitat de diversos lectors. Fet que en sí tampoc sembla contravenir cap normativa. Pel que seria interessant que hi hagués una revisió de la normativa per evitar aquest mal us de la web.
    I a més fent servir un estil semblant, fixeu-vos que diferents lectors en el cas de mvidal escriuen igual, amb les mateixes faltes d'ortografia, amb el mateix estil...
    És com tot a la vida; les coses rutllen si la majoria vol que rutllin, però sempre hi ha qui va a destruir, a mal usar... fixeu-vos en les pintades de les parets de la ciutat, dels lavabos de molts bars... hi ha molta gent que adora la destrucció ni que sigui en dosis petites... ens hem de defensar amb algun tipus de normativa contra els incívics, perquè en el fons no deixa de ser un cas d'incivisme.
    En el misatge d'aquest Marinas, del qual també es pot esbrinar el IP i comparar-lo amb d'altres IP,s, es percep una estranya gelosia que deriva cap a la calumnia:
    "si algú vos ha criticat i no ha estat del vostre agrat" Tots demanem crítiques per a millorar la nostra manera d'escriure, i ens agraden; sempre i quan siguin fetes per persones que diuen el que senten de debò i no van a destruir.

    "Deixeu-vos de mirar el melic que aquesta web és lliure i oberta a tothom" I tant que sí... i aquesta llibertat uns la fan servir per a anar endavant i uns altres per a desbarrar... la pregunta és ¿Hi ha d'haver llibertat absoluta per a desbarrar? Potser sí, potser el civisme de la majoria deixarà en una simple i trista anècdota el pas de mvidal pel web... fet i fet, és millor un incívic que un hacker...

    Al fòrum es diuen bestieses de colors, bestieses per a fer riure, bestieses per a inspirar-nos històries màgiques d'oasis enmig del desert, bestieses per a caminar envers l'amistat, bestieses que apunten cap amunt i que al darrere hi amaguen piles de bon rotllo...
    No com d'altres bestieses negres que dissimulen rancúnies, amargors i tràumes profunds...
    • tens raó
      c | 28/01/2006 a les 16:26

      aquesta és una web lliure i oberta, però no pas per això té que haver-hi persones que la destruiexin i en facin un mal ús.
      No entenc aquesta obssessió en comentar-se un a ell mateix. Perquè ho fa? Així aconseguirà que ningú el llegeixi. Si vol que el comentin, que deixi temps, i no començar a fer el boig. Á més que embrut el que en principi tenim tots aquí per comentar : comentar l'obra, el que ens ha sorprès, o dir simplement que ens agrada, i si volem resaltem errors perquè l'altre rectifiqui, o si no estàs d'acord en el tema dir la teva...

      però comentar.se a un mateix...
      bé, sí els de relats tenen temps lliure i volen atendre a en mvidal, mirarem les idreccions IP

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.