Detall intervenció

Atlantis i general

Intervenció de: Carles Girós Mascaró | 20-03-2023

Sí, m'has aclarit bastant tot plegat. Moltes gràcies.
Espero penjar la proposta aquesta tarda.
Salutacions i bon dia.


Respostes

  • RE: RepteClàssic DCCXLV (745) DONES
    Joan Colom | 19/03/2023 a les 21:02
    Gràcies, Prou bé, pels teus comentaris, i enhorabona, Carles Girós, pel teu relat, breu però punyent. Has entrat amb bon peu en el RepteClàssic. A veure quin tema ens ofereixes perquè ens hi poguem posar a barrinar.
  • RE: RepteClàssic DCCXLV (745) DONES
    Carles Girós Mascaró | 20/03/2023 a les 01:11
    Moltes gràcies, Prou bé, pels comentaris cap a tots els participants, per la valoració del meu relat i enhorabona a tots els que hagin participat. Per causes relatives a la igualtat i als drets de les dones tots guanyem.
    Vull dir diverses coses.
    La primera és relativa al comentari. A priori, el meu relat, no responia a l'experiència concreta d'una única dona. Més aviat és una sort de reivindicació d'un dels poders de la poesia, un poder transformador. Potser una reivindicació una mica abstracta, però basada en fets concrets que sí que passen bastant recurrentment a dones que jo he pogut conèixer o escoltar els seus testimonis.
    La segona té a veure amb el repte que ara em toca preparar a mi. Tinc alguns dubtes, els escriuré aquí, però tampoc sé si hi ha algun contacte específic on mels puguin resoldre. No sé de quant temps disposo per penjar la proposta, ni tampoc la data màxima que he d'estipular per presentar els textos. Tampoc sé exactament com posar imatges. Moltes gràcies si em responeu o en dieu on em poden ajudar.
    Una salutació a tots.
  • RE: RepteClàssic DCCXLV (745) DONES
    Atlantis | 20/03/2023 a les 07:31
    Gràcies Prou bé pels comentaris. referent al comentari al meu text eren frases fetes tòpics que hem anat sentint al llarg de nostra història i que malgrat que algunes encara estan en desús., malauradament encara existeixen. Lo de la intel·ligència, tal com està escrita aquí potser és desafortunada, però era a dins del context que crec que es pensava que hi havia estudis que no eren adequades per les dones. Coses que la història ha demostrat tot el contrari

    Enhorabona a Carles Girós per ser el guanyador..

    Sortosament no has de penjar cap fotografia en aquest repte ( perquè és complicat). només convocar un Repte clàssic amb un tema que et sembli adient, donar uns dies de marge per escriure'l. Optatiu pots posar paraules obligatòries i/o prohibides. I també dir el nombre de paraules màxim que es poden escriure.. Passat els dies fer un comentari de cada text i anomenar el guanyador/ora

    Espero que t'hagi aclarit.
  • Atlantis i general
    Carles Girós Mascaró | 20/03/2023 a les 11:25
    Sí, m'has aclarit bastant tot plegat. Moltes gràcies.
    Espero penjar la proposta aquesta tarda.
    Salutacions i bon dia.

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.